New Single - FRESH SUMMER BEAT - It's Not Over

Câştigătoarea premiului special "Serban Georgescu" la festivalul “Flori de Mai 2014” NesteA, pe numele ei real “Alexandra Nestea” revine în atenţia publicului cu un nou single în colaborare cu JUJU, fost concurent X Factor care s-a făcut cunoscut prin colaborările sale cu Simona Nae (Doi Nebuni) sau Jo (Înapoi).

Piesă "It's Not Over" a fost produsă de Radu Sîrbu în studiourile Rassada Music şi este un   catchy track  ce combină mai multe stiluri muzicale  cu o atitudine  şi energie pozitivă.

"Cu piesa aceasta vreau să vă aducem vara şi soarele chiar şi atunci când este înnorat afară. Mi-a plăcut mult colaborarea cu  toată echipa, ne-am distrat maxim la înregistrări   iar rezultatul este unul pe măsură. Oficial deschidem sezonul de vară cu  o super piesă", a declarat NesteA.

Juju: "It's Not Over este o piesă de vara, cu o tema instrumentală foarte interesantă pe care sunt sigur că lumea va dansa şi se va distra.

Ştim că ascultătorii vor simţi energia pozitivă pe care vrem să o transmitem prin intermediul acestei piese şi sperăm să o auzim la toate pool party-urile de pe litoral, în acesată vară".

NesteA - I'ts Not Over feat. Juju - https://youtu.be/hwrvAlgp80w



Facebook NesteA - www.facebook.com/NesteAofficial.ro

Facebook Juju - www.facebook.com/JujuOfficial

Facebook Rassada Music - www.facebook.com/RassadaMusic

Link YouTube: https://youtu.be/hwrvAlgp80w

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod