Secom® își extinde portofoliul cu gama de fito-dermatocosmetice Life-flo®

Secom® își extinde din 15 septembrie portofoliul cu noua gamă de fito-dermatocosmetice Life-flo®, produse pentru îngrijirea și înfrumusețarea tenului, a pielii, a părului și a unghiilor. Secom® este unic importator în România al brandului internațional Life-flo®, precum și al altor 9 branduri de suplimente alimentare 100% naturale.  Gama de fito-dermatocosmetice Life-flo® include produse pentru îngrijirea zilnică a pielii, pudre de argilă, uleiuri de bază, uleiuri speciale și unturi de corp.
Acestea pot fi folosite fie simple, fie în combinație cu alte produse din gamă, pentru realizarea propriilor formule de îngrijire a tenului, a pielii corpului, a părului și a unghiilor.

Produsele de îngrijire zilnică a pielii sunt reprezentate de creme hidratante, anti-aging, anticelulitice, pentru uniformizarea pigmentării pielii sau care conferă luminozitate și fermitate. Pudrele de argilă constituie baza perfectă pentru prepararea măștilor de față, pentru prepararea produselor minerale de curățare a tenului, pentru împachetări, detoxifiere sau exfoliere.
Uleiurile de bază sunt excelente pentru îngrijirea pielii și pentru crearea formulelor delicate de curățare și îngrijire a tenului sau a părului, fiind, în același timp, perfecte pentru aromaterapie sau masaj. Uleiurile speciale au o putere de penetrare ridicată, de aceea sunt recomandate pentru obținerea unor efecte cosmetice intensive, utilizate atât ca atare, cât și în combinație cu alte baze uleioase ori untoase. Unturile de corp oferă o experiență inedită de îngrijire a pielii, esențele organice și forma onctuoasă asigurând hidratare și hrănire în profunzime.

Secom® a demonstrat o performanță constantă în oferirea celor mai eficiente soluții personalizate de medicină integrativă.
Acum, această performanță vine să garanteze și noua gamă de produse fito-dermatocosmetice, care susține credința companiei că frumusețea vine dintr-un interior corect echilibrat și este potențată de o îngrijire exterioară care respectă aceleași reguli ale echilibrului, purității și ingredientelor naturale de înaltă calitate. Prin extinderea portofoliului, Secom® asociază astăzi, într-un întreg perfect, suplimente alimentare pentru necesitățile interne ale organismului cu produse topice excepționale pentru sănătatea și frumusețea tenului, a pielii, a părului și a unghiilor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • PASERE RODICA MIHAELA pe 17 Mar 2016, 09:12
    Gama Life-flo de la Secom

    Am si eu 3 produse din gama asta: untul de cacao anticelulitic, care miroase delicios si lasa pielea fina si stralucitoare, crema nutritiva cu vitamina E, cu efect antirid pe care o folosesc dimineata si seara si uleiul din samburi de struguri pe care il folosesc pe fata, corp si par, are efect anti imbatranire si hidratare, asa ca il folosesc foarte des pentru ca am pielea si parul foarte uscate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod