Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au sarbatorit 4 ani de casnicie la golf in Bulgaria

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au sarbatorit in weekend patru ani de casnicie si sase ani de relatie printr-o mini vacanta in Bulgaria.
Artista si cunoscutul designer de costume masculine au profitat de vremea calda de la mijlocul lui septembrie pentru a-si reincarca bateriile petrecand trei zile intr-un resort de golf situat la 60 de kilometri sud de Vama Veche.

“Am plecat pentru un week-end nu foarte departe de casa, la un resort de golf in Bulgaria, pentru ca Alexandru este, mai nou, pasionat de acest sport. Am avut o cina romantica iin seara in care am implinit 4 ani de la nunta noastra, ocazie cu care mi-a daruit inca un inel, asa cum obisnuieste sa faca in fiecare an de ziua noastra", povesteste Alina, adaugand ca secretul relatiei lor de durata il reprezinta "respectul si intelegerea".

Povestea lor de dragoste a debutat in urma cu sase ani, in timpul festivalului Cerbul de Aur, pe care Alina il prezenta.
Catalin Botezatu le-a facut atunci cunostinta, iar, din acel moment, au fost de nedespartit.

"Ne-am cunoscut in septembrie 2008 pe scena Festivalului ‘Cerbul de Aur’ de la Brasov, in ultima seara. Eu prezentam evenimentul, iar Alexandru se ocupa de vestimentatia colegului meu de scena, la invitatia lui Catalin Botezatu. De altfel, Catalin ne-a si facut cunostinta. Fix un an mai tarziu m-a cerut de sotie in Toscana si, la inca un an distanta, tot in septembrie, pe 12, ne-am casatorit, asa ca luna aceasta are multe semnificatii pentru noi", declara Alina Sorescu.

Cei doi soti au impreuna o fetita, Elena Carolina, in prezent in varsta de opt luni.
"De departe, nasterea fetitei noastre, Elena Carolina, la care a asistat si Alexandru, a fost momentul cel mai emotionant pe care l-am trait amandoi pana acum", marturiseste artista.

Alexandru Ciucu este cel mai cunoscut designer de costume masculine premium din Romania, furnizor al Casei Regale a Romaniei, si cu o activitate remarcabila peste hotare. Printre clientii sai se numara numeroase personalitati, printre care si Principele Albert de Monaco sau Regele Simeon al Bulgarilor.

Alina Sorescu se poate lauda cu o cariera de peste 23 de ani, urcand pe scena inca din primii ani de viata.
Are la active proiecte de televiziune precum si o cunoscuta scoala de muzica pentru copii, Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod