OUTRAGEOUS LIPS & COLORFUL EYES

Atenție, produsele SEXY se metamorfozează în produse de machiaj!

OUTRAGEOUS LIPS

Deoarece femeile din ziua de azi nu mai fac niciun compromis și sunt cu toate mai exigente… Pentru a răspunde așteptărilor acestora, Sephora depășește pe zi ce trece barierele machiajului, creând formule pentru machiajul ochilor și al buzelor care sunt totodată de o rezistență îndelungată și au ambalaje glamour și moderne, care îmbină frumosul cu plăcutul.

De la machiajul ochilor și până la cel al buzelor, totul trebuie să fie impecabil de dimineața până seara, fără niciun defect și ultra-sofisticat.

Sephora Outrageous Rouge Extreme Liquid Lipstick

Noul ruj lichid ultra-glamour al Sephora pentru femeile îndrăznețe, care nu se tem de nicio provocare.

Ambalat într-o cutie căptușită, unică, acesta are o formulă cremă cu o rezistență îndelungată, o culoare saturată, extravagantă și o strălucire insolentă.

10 nuanțe absolut irezistibile, printre care ’Fuchsia Flirt’, ‘Sangria Desire’ și ‘Red Crush’.

Ce îl diferențiază? Formula sa inovatoare waterproof, care rezistă la orice și în condițiile cele mai extreme, până la miezul nopții, rezultatul fiind imbatabil.

Ultimate oil-in-gel lipstick remover

Din seria ultimelor inovații din domeniul produselor de înfrumusețare, vă prezentăm cel mai recent demachiant special pentru buze… Inamicul numărul 1 al celor mai persistente rujuri.
Care dintre dvs. nu s-a chinuit vreodată să-și înlăture rujul roșu aprins și ultra-persistent de pe buze, fiind cât pe ce să vă consumați toate discurile demachiante? Pentru toate femeile care nu se pot dezobișnui de rujurile stick și care nu vor să facă compromisuri, Sephora a creat acest demachiant care le va reda zâmbetul. Un demachiant care combină uleiurile și gelul, cu o textură surprinzătoare care elimină urmele de machiaj, hidratând în același timp buzele. Produsul indispensabil pentru înlăturarea rujului Outrageous Rouge Sephora…

Kiss Me

Micul OZN Sephora care ne va lua mințile!

Acesta este balsamul de buze Sephora de sărutat, pentru hidratarea și colorarea buzelor cu un simplu sărut! Ambalajul său original se adaptează perfect formei buzelor dvs., iar culorile sale proaspete le conferă acestora o culoare delicioasă.
Și asta nu e tot! Acest balsam delicat are o formulă hidratantă cu arome irezistibile: de pepene sau de vanilie. Un balsam de buze pentru un zâmbet apetisant.

Brilliant Jumbo Joues & Lèvres

Pentru obraji care îmbie la săruturi și buze ademenitoare… Așa se traduce în produse de înfrumusețare snobismul Sephora’s Lab, care reinventează creioanele la format XXL, pentru aplicarea pe obraji și pe buze a unor culori proaspete și cochete. În spatele minei foarte late a acestora se ascunde o textură hidratantă și ultra-lejeră, pentru un aspect sănătos și natural. Ideal pentru asortarea perfectă a nuanței obrajilor și a buzelor dvs.! Și fiindcă creionului Jumbo nu-i lipsește nimic, acesta este îmbogățit cu derivați ai vitaminei E și cu ceară de trandafir, pentru a hrăni și trata buzele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod