ORIFLAME - Gama True Perfection

Ser pentru faţă True Perfection:  Ser intensiv pentru desăvârşirea aspectului pielii, îmbogăţit cu Complexul InstantGlow şi extract din arbore de mătase persan. Îmbunătăţeşte nuanţa, textura şi luminozitatea tenului, neutralizând impurităţile acumulate la nivel celular şi contribuind astfel la reducerea semnelor vizibile ale oboselii. Pret: 54.99 lei.

Cremă hidratantă de zi True Perfection:  Cremă hidratantă ce ajută la estomparea aspectului tern şi obosit al pielii, cu care se confruntă femeile tinere şi active.
Se adreseaza femeilor cu vârsta cuprinsă între 25-35 de ani, care se confruntă cu efectele stilului de viaţă agitat şi sunt în căutarea unei soluţii de înaltă eficienţă pentru îngrijirea pielii. Faptul că locuieşti într-un oraş poluat, nu dormi suficient şi nu ai o dietă echilibrată, poate duce la acumularea impurităţilor la nivel celular, în piele, rezultând:  Ten cu aspect tern şi obosit; Lipsa strălucirii naturale a pielii; Nuanţă & textură neuniforme; Crema hidratantă de zi 24h* asigură:  Luminozitate îmbunătăţită; Nuanţă uniformă a tenului; Textură netedă precum mătasea.
Pret: 44.99 lei.

 
Cremă regeneratoare de noapte True Perfection: Cremă hidratantă ce ajută la estomparea aspectului tern şi obosit al pielii, cu care se confruntă femeile tinere şi active. Acţionează în timpul nopţii, atunci când pielea este relaxată şi mult mai receptivă la beneficiile ingredientelor active. Această cremă intens hrănitoare, cu extract din arbore de mătase persan şi acid glicolic, netezeşte liniile fine, îmbunătăţeşte textura şi nuanţa pielii, conferind tenului un aspect odihnit şi strălucitor.
Crema regeneratoare de noapte stimulează regenerarea celulelor în timpul nopţii* conferind pielii:  Aspect odihnit şi strălucitor, Primele linii de expresie estompate; Textură netedă precum mătasea. Pret:  44.99 lei.

Iluminator cu efect de împrospătare pentru zona de contur a ochilor True Perfection: Cremă ce hidratează zona de contur a ochilor. Se masează cu ajutorul aplicatorului cu bilă ce se roteşte 360°. Cofeina acţionează împotriva cearcănelor, a pungilor de sub ochi şi a primelor linii de expresie.
Ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire a pielii. Se adreseaza femeilor cu vârsta cuprinsă între 25-35 de ani, care se confruntă cu efectele stilului de viaţă agitat şi sunt în căutarea unei soluţii de înaltă eficienţă pentru îngrijirea pielii. Pret: 31.99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod