adidas lanseaza adipure - deodorantul care are grija de pielea ta

adidas revine cu un nou produs creat special pentru persoanele active care isi doresc libertate si prospetime, atat in timpul antrenamentelor de sport, cat si pe toata durata zilei. Astfel, adidas lanseaza adipure, primul deodorant cu 0% saruri  de aluminiu si alcool, care iti protejeaza pielea pe toata durata zilei indiferent cat de solicitanta este aceasta.

Dupa mai bine de 10 ani, specialistii adidas au creat un deodorant cu formula unica Cotton-Tech, 0% saruri de aluminiu si alcool, care nu iti afecteaza sau irita pielea.
Astfel, adidas isi propune sa imbunatateasca stilul de viata activ prin crearea unor produse unice. Primul antiperspirant cu 0% saruri de aluminiu iti respecta pielea si iti asigura protectie de pana la 24h. In timp ce majoritatea deodorantelor folosesc ingrediente pe baza de aluminiu pentru un efect optim impotriva transpiratiei, adipure face diferenta in ceea ce priveste protectia eficienta, dar si grija pentru piele datorita formulei revolutionare Cotton – Tech.

adipure este disponibil atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Deodorantul pentru femei imbina arome proaspete de bergamota, frunze de violeta, vanilie si trandafiri pentru o senzatie de prospetime. Pe durata zilei, fie ca practici sport sau doar ai o zi plina de intalniri la birou, aromele delicate de iris si trandafir regleaza nivelul transpiratiei pentru intreaga zi. adipure pentru barbati are o formula usoara si masculina pe baza de mosc, cu note racoritoare de citrice si iasomie pentru a asigura protectie si confort pe durata a 24h. Ambele variante ale antiperspirantului combina tehnologia revolutionara intr-un recipient alb, practic si elegant potrivit in orice moment.
Pret recomandat: 15 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod