Sprâncenele - rama ochilor

Sprâncenele sunt, poate, cele mai importante componente ale feței tale. Dacă ele sunt stilizate corespunzător, atunci îți vor scoate foarte frumos ochii în evidență și îi vor contura

Sprâncenele sunt, poate, cele mai importante componente ale feței tale. Dacă ele sunt stilizate corespunzător, atunci îți vor scoate foarte frumos ochii în evidență și îi vor contura într-un mod spectaculos. De multe ori, dacă sprâncenele sunt frumoase, nu mai este nevoie de foarte mult machiaj.

În schimb, dacă sprâncenele nu au fost stilizate pe forma ochilor și feței tale, atunci ele devin, fără dubii, cel mai mare dușman al frumuseții tale.

Am întâlnit foarte multe femei de o frumusețe naturală ieșită din comun, care însă nu au acordat suficientă atenție sprâncenelor.

Când le-am întrebat cum se pensează, mi-au spus că fie o fac singure, fie se întind pe patul cosmeticienei. Ambele răspunsuri sunt greșite.

Nimeni nu e perfect și nimeni nu este expert în toate. Pornind de la asta, trebuie să înțelegi că sprâncenele tale trebuie stilizate de un profesionist și, dacă vrei, poți să le cureți (când crește câte-un fir rătăcit) pe lângă formă.

Metoda ideală de a ajunge la o formă perfectă a sprâncenelor este ca persoana care te pensează (care are foarte, foarte multă experiență) să stea față-n față cu tine.

În felul acesta îți vede trăsăturile, îți măsoară sprâncenele și știe exact unde și cât trebuie să te penseze. Dacă, în schimb, tu stai pe pat, iar cosmeticiana stă în spatele tău și te pensează de sus în jos, îți garantez că forma sprâncenelor tale o să fie una de semicerc, care nu avantajează pe absolut nimeni.

Încearcă să-ți lași forma sprâncenelor cât mai naturală (dacă te uiți într-o poză de-a ta de când erai mică, o să vezi ca în niciun caz nu aveai sprâncene semicerc ) și nu lăsa o distanță prea mare între pleoapa mobilă și arcadă.

Dacă sprâncenele sunt prea sus, atunci o să arăți ca o persoană mirată în permanență :)

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod