Smokey eyes, un machiaj rapid și de efect!

Te pregătești să ieși la un eveniment și ești în criză de timp. Ai vrea să arăți spectaculos, însă nu ai vrea să întârzii, așa cum o faci de fiecare dată :) . Găsești mai jos cel

Te pregătești să ieși la un eveniment și ești în criză de timp. Ai vrea să arăți spectaculos, însă nu ai vrea să întârzii, așa cum o faci de fiecare dată :) . Găsești mai jos cel mai rapid mod de a-ți face un somkey eyes frumos, care îți garantează că toate privirile o să fie îndreptate asupra ta.

Atunci când vine vorba de un machiaj la care folosesc foarte multă culoare, prefer să încep cu ochii, iar fața să o machiez după aceea. De ce? Pentru că există un risc foarte mare ca, atunci când încerc să aplic fardul negru pe pleoape, acesta să migreze și pe cearcăne, stricându-mi astfel baza de machiaj.

Pasul 1: Aplică o cremă de ochi hidratantă pe pleoapa superioară apoi, cu mișcări foarte rapide, aplică un fard cremos negru, rezistent la apă (îl găsești în majoritatea magazinelor de specialitate).

Acesta o să intensifice machiajul și nu o să-l lase să migreze. Fără a-l lăsa să se usuce, aplică peste el un fard negru și degradează-l ușor ascendent înspre coltul extern al ochiului, cu ajutorul unei pensule.

Pasul 2: Aplică o culoare deschisă și irizată (ușor aurie, dar fără sidef!) pe cel mai înalt punct al arcadei și coboară cu ea, până când aceasta întâlnește negrul mai sus menționat.

Pasul 3: Conturează pleoapa inferioară cu fard negru. Conturul poate să fie exagerat sau discret, în funcție de preferințele tale.

Pasul 4: Aplică un creion negru khol pe toată suprafața conjunctivei pleoapei inferioare și, dacă este cazul, conturează puțin și pleoapa superioară.

Opțional (în funcție de evenimentul la care participi), îți poți aplica gene false bandă sau mănunchiuri, din păr natural.

Le găsești pe net sau în magazinele de specialitate.

Pasul 5: Demachiază-te! Glumesc, demachiază doar fața (cu siguranță ți-a căzut puțin fard negru pe cearcăne :) ). Aplică o cremă de față super hidratantă și începi machiajul feței: fond de ten, anticearcăn, pudră, blush.

Pasul 6: Aplică mascara de volum (dacă ai genele rare) sau de alungire (dacă ai genele scurte).

Pasul 7: Alege un ruj mat natural (poate chiar puțin mai deschis decât nuanța buzelor tale) sau un gloss fără sidef, super natural.

Ești gata să ieși în oraș.

Distracție plăcută!

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod