Conturul invizibil al ochiului

Știu că sună cel puțin ireal, dar lasă-mă să-ți explic! Da, îți poți contura ochii, fără să se vadă că porți machiaj. Mai jos găsești instrucțiunile: Machiajul

Știu că sună cel puțin ireal, dar lasă-mă să-ți explic! Da, îți poți contura ochii, fără să se vadă că porți machiaj.

Mai jos găsești instrucțiunile:

Machiajul invizibil al ochiului se referă la conturarea conjunctivei pleoapei superioare. Mai exact, dacă vrei să ai ochii conturați, dar nu vrei să se vadă că porți machiaj, poți apela cu încredere la acest mic truc de make-up.

Spală-te și dezinfectează-te pe mâini. Apoi asigură-te că tușul de ochi sau creionul khol sunt și ele dezinfectate.

Creionul se dezinfectează prin ascuțire și apoi prin arderea vârfului cu flacăra unei brichete.

Cu ajutorul degetului inelar ridică pleoapa superioară și încearcă să aplici un strat de produs cât mai fin pe conjunctivă (pielea care este pe interiorul pleoapei). Aplicarea produsului se realizează începând din interior (partea cea mai apropiată de baza nasului), înspre exterior (partea cea mai apropiată de tâmplă). Pentru un efect maxim, încearcă să aplici încă un strat de produs la coada ochiului.

În felul acesta, vei realiza un efect de alungire și de ridicare a colțului ochiului.

Aplică un strat foarte subțire de mascara pentru alungire și uită-te în oglindă: nu e așa că ești machiată, fără să porți machiaj? :)

P.S. Acest tip de machiaj nu este recomandat persoanelor care au ochii mici deoarece, din păcate, acesta lasă senzația de ochi micșorați.

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod