Machiaj de primăvară

La mulți ani, doamnelor! Astăzi este prima zi de primăvară și sper că odată cu ea să înflorim și noi de sănătate și frumusețe. Dacă astăzi ai decis să ieși în oraș alături de

La mulți ani, doamnelor! Astăzi este prima zi de primăvară și sper că odată cu ea să înflorim și noi de sănătate și frumusețe.

Dacă astăzi ai decis să ieși în oraș alături de prietenele tale sau de partener, îți propun următorul tip de machiaj, pentru a arăta ca o floare de primăvară.

Machiajul la care mă refer este unul din categoria celor naturale. Aplică un strat subțire de fond de ten, anticearcăn și pudră (pași pe care ar trebui să-i urmezi indiferent de tipul de machiaj).

Apoi aplică pe pleoapele superioare un fard ușor irizat, auriu sau alb-rose, pentru a ilumina foarte frumos privirea și a o scoate în evidență. Cu ajutorul unui creion dermatograf maro închis sau negru mat, trasează o linie foarte subțire (aproape insesizabilă) pe zona de implantare a genelor. În felul acesta, îți vei contura foarte discret ochii, vei da senzația de volum și de gene cu mult mai lungi.

Exagerează cu mascara! Pentru că ți-ai machiat pleoapa în nuanțe foarte naturale și deschise, atunci puțină mascara în plus nu strică niciodată.

Aplică două straturi de produs atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare. Acest lucru te va ajuta să-ți scoți și mai mult privirea în evidență și o să-ți dea un plus de senzualitate.

Blush-ul trebuie să fie unul natural, să vireze în roz și să fie aplicat ușor înspre centrul obrajilor. Blush-ul se mai numește și „sănătatea din cutie” pentru că, aplicat corespunzător, te ajută să lași impresia de piele frumoasă și sănătoasă!

Aplică pe buze un gloss roșu transparent, care să dea puțină culoare buzelor, fără să exagereze.

Ideea de bază este ca buzele să arate de un roșu natural, cu un strop de luciu pe ele.

Distracție plăcută!

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod