Genele false. Pro și contra!

Am observat că din ce în ce mai multe femei apelează la gene false, fără să știe însă toate avantajele și dezavantajele. Găsești mai jos tot ce implică genele false. Genele false

Am observat că din ce în ce mai multe femei apelează la gene false, fără să știe însă toate avantajele și dezavantajele. Găsești mai jos tot ce implică genele false.

Genele false se împart în mai multe categorii. Există gene false din păr natural și gene din păr artificial. Evident, pentru un aspect cât mai frumos și natural, îți recomand să alegi tot timpul genele false din păr natural.

Genele false pot să fie de unică folosință sau permanente. Când spun permanente, mă refer la maxim 6 săptămâni.

Ca și dimensiune, ele se împart în gene false bandă, fir cu fir sau mănunchiuri (mai multe fire într-un mănunchi).

Acestea pot să fie lungi, medii sau scurte.

Îți voi descrie pe rând avantajele și dezavantajele fiecărui tip de gene false.

Avantajul genelor false bandă este că-ți îmbracă foarte frumos ochiul, dând senzația de volum și alungire. Dezavantajul este că, dacă nu sunt lipite corespunzător, se vor vedea, te vor deranja, se pot dezlipi și nu pot fi purtate în timpul zilei. Genele false bandă sunt de unică folosință.

Lipite cu un produs special, genele false fir cu fir sau mănunchiuri pot să reziste 6 săptămâni.

Avantajul este că au un aspect natural, pot fi purtate și ziua, nu se văd și nici nu te deranjează când clipești. Primul dezavantaj este că, dacă nu ți le lipește cineva cu experiență, exista riscul foarte mare să ți se irite zona, să te usture și să nu le suporți pe pleoape, datorită lipiciului care este foarte, foarte puternic. Un alt dezavantaj este că, dacă nu ți le îndepărtează un profesionist, atunci ele vor cădea cu tot cu genele tale și va trece mult timp până când acestea vor crește la loc.
Dezavantajul major este că, dacă aplici presiune constantă pe genele tale (adică genele false vor presa genele naturale), atunci există riscul ca genele tale să nu se mai curbeze în sus, cum o fac în mod normal, ci să stea drepte sau chiar în jos.

Personal, recomand genele de unică folosință, pe care le dai jos seara, la demachiere. În felul acesta arăți bine, dar îți și protejezi genele naturale.

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod