Machiajul rezistent la apă

Sunt convinsă că de multe ori ți-ai fi dorit ca machiajul tău să fie mai rezistent și să nu-ți migreze exact în momentele în care aveai cea mai mare nevoie să arăți impecabil. Din acest

Sunt convinsă că de multe ori ți-ai fi dorit ca machiajul tău să fie mai rezistent și să nu-ți migreze exact în momentele în care aveai cea mai mare nevoie să arăți impecabil. Din acest motiv s-au inventat minunatele produse rezistente la apă sau la transfer.

Hai să vorbim puțin despre ele!

Dacă te duci la un eveniment unde ești convinsă că o să lăcrimezi (sau să plângi de-a binelea), este indicat să folosești o mascara rezistentă la apă. Aceasta o să te asigure că, atâta timp cât nu te freci la ochi, o să rămână pe față și nu o să curgă, așa cum fac mascaralele normale.

Mascara rezistentă la apă (watherproof) se găsește în toate magazinele de cosmetice, la toate firmele și, de obicei, firmele scot pe piață un model normal și unul rezistent la apă. Acesta se demachiază cu un produs special, uleios. Nu încerca să-l demachiezi cu un produs normal, deoarece nu o să se curețe și îți vei chinuii ochii. Dezavantajul mascaralei rezistente la apă este că, pe termen lung, va afecta sănătatea genelor tale. Altfel spus,o astfel de mascara se folosește doar la ocazii speciale.

Rujurile și gloss-urile rezistente la transfer.

Da, există, iar eu cred că orice femeie le-a așteptat foarte mult timp să iasă pe piață. Practic, nu cred că există o persoană care să nu-și dorească să bea, să mănânce, să transpire, iar în tot acest timp rujul să reziste pe buze. Aceste produse se găsesc și ele la orice magazin de cosmetice, însă nu la toate firmele. Dezavantajul major este că, dacă nu ai cumpărat un produs de foarte bună calitate, atunci acesta o să-ți deshidrateze foarte tare buzele și o să se strângă în pliurile acestora.
Dacă nu ai grijă să-l retușezi în mod constant, v-a arăta inestetic pe buze și vei atrage atenția într-un mod mai puțin plăcut.

Fixatorul de machiaj este un produs care se aplică pe toată fața, după ce aceasta a fost machiată. Fixatorul se găsește doar la firmele de cosmetice profesionale și se recomandă doar pentru evenimente speciale.

Astăzi este ultima zi în care te poți înscrie în concursul pentru a câștiga 3 poze before-after oferite de D-studio și siminabradeanu.ro. Tot ce trebuie să faci este:

1: like la pagina https://www.facebook.com/SiminaBradeanuMakeupArtist
2: like la pagina https://www.facebook.com/Dstudio.photography
3: share la ambele pagini pe wall-ul tău de Facebook

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod