Câștigă de mărțișor un machiaj și o ședință foto profesională!

A venit momentul să-ți spun “Mulțumesc!” pentru că m-ai citit de fiecare dată și, sper eu, ți-a plăcut ce vezi. Îți mulțumesc că ți-ai dat silința și ai învățat câte ceva despre

A venit momentul să-ți spun “Mulțumesc!” pentru că m-ai citit de fiecare dată și, sper eu, ți-a plăcut ce vezi. Îți mulțumesc că ți-ai dat silința și ai învățat câte ceva despre arta machiajului.

Pentru că ne pregătim de ziua noastră, a femeilor, m-am gândit să ofer cititoarelor fidele un mărțișor plin de frumusețe.

Imaginează-ți că ai o întâlnire cu o persoană pe care o așteptai de atâta timp. Ai stat trei zile să alegi rochia potrivită pentru marea întâlnire, vrei să radiezi de frumusețe, iar el să fie fascinat de felul în care arăți.

Imaginează-ți momentul în care intri în restaurant, cu părul perfect aranjat într-un mod natural, cu un machiaj care îți pune în evidență trăsăturile atât de frumoase și privirea seducătoare. Acest lucru este posibil și, de fapt, este cadoul tău de ziua femeii!

Împreună cu D-studio, unul dintre cele mai apreciate studiouri foto din București, iți voi arăta cât ești de frumoasă!

Imaginează-ți cum e să te lași răsfățată de un hairstilist, apoi de un make-up artist, iar la final să zâmbești în fața camerelor foto.

O întreagă echipă de profesioniști te așteaptă să-ți spună că si tu arăți ca o vedetă!

Cele cinci premii-mărțișoare înseamnă câte trei poze de beauty, before-after, în care te vom coafa și machia, iar fotograful Dragoș Borcânea îți va face 3 poze de beauty de neuitat.

Tot ce trebuie să faci este să dai LIKE la paginile oficiale https://www.facebook.com/SiminaBradeanuMakeupArtist și https://www.facebook.com/Dstudio.photography și SHARE/ DISTRIBUIE (public) pe profilul tău.

Astfel, intri automat în concursul în care 5 femei vor beneficia de 3 poze “before-after”, împreună cu make-up și hairstyle.

Câștigătoareale vor fi alese aleatoriu cu ajutorul site-ului www.random.org , se va face o listă cu toate numele celor care au dat Share, după care se va face extragerea.

Perioada concursului: 23 februarie 2012- 08 martie 2012

Câștigătoarele vor fi anunțate pe Facebook la finalul zilei de 8 martie 2012.

În cazul în care printre câștigători se află și bărbați (care doresc să le ofere iubitelor un mărțișor deosebit), aceștia vor fi contactați pentru a ne da mai multe detalii despre fericita doamnă :)

Succes și sper să ne vedem cu drag!

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod