Gene frumoase, în două minute

Mascara este produsul cosmetic folosit pentru machiajul genelor. Aceasta poate să fie de diferite culori, iar pensula din interiorul produsului are diferite forme, în funcție de caracteristicile

mascaraMascara este produsul cosmetic folosit pentru machiajul genelor. Aceasta poate să fie de diferite culori, iar pensula din interiorul produsului are diferite forme, în funcție de caracteristicile produsului.

Mascara de volum se folosește pentru genele rare, iar pensula acesteia este de cele mai multe ori groasă, ajutând astfel produsul să se aplice într-o cantitate mai mare pe gene.

Mascara de alungire se folosește pentru genele scurte, iar pensula este de cele mai multe ori subțire și ușor alungită.

Sunt convinsă că te-ai documentat deja despre felul în care trebuie aplicată mascara și ai descoperit tehnici de genul zig- zag, mai întâi pe vârfuri și apoi la rădăcină etc.

Îți propun să încerci o metodă simplă, dar care cu siguranță o să dea rezultate, iar genele tale o să fie în întregime acoperite de produs (fără să fie încărcate și fără să rămână rădăcinile genelor nemachiate).

Să începem!

Ia o oglindă în mâna stângă și poziționeaz-o sub ochi, la nivelul bărbiei și uita-te în oglindă, în așa fel încât privirea să fie în jos, iar pleoapele întredeschise.

În felul acesta îți vei vedea și rădăcinile genelor, nu doar vârfurile.

Aplică un strat de mascara pe genele superioare, începând cu rădăcinile genelor, până la jumătatea acestora. Aplică al doilea strat pe toată lungimea genelor, începând tot de la rădăcini, până la vârfuri. Următorul pas este să ridici oglinda până la nivelul ochilor și să aplici mascara pe genele inferioare. După ce te-ai asigurat că ai obținut rezultatul dorit, aplică încă un strat de mascara doar pe vârfurile genelor superioare, uitându-te fix în oglindă.

Te-ai murdărit de mascara? Dacă da, atunci nu te enerva.

Metoda cea mai ușoară de a îndepărta pata de mascara de pe față (fără să demachiezi zona) este să aștepți câteva minute până când produsul s-a uscat bine, după care, cu ajutorul unul bețișor de urechi, o îndepărtezi prin mișcări rapide de frecare. Dacă nu ai răbdare să se usuce produsul, atunci cel mai probabil îți vei întinde pata pe față și o să fii nevoită să demachiezi zona.

Mascara rezistentă la apă (waterproof) trebuie folosită strict pentru ocaziile în care ești convinsă că ochii tăi vor intra în contact cu apa. Folosirea zilnică a acestui tip de mascara nu este recomandată, deoarece poate să dăuneze sănătății genelor tale.

Mascara rezistentă la apă se demachiază cu un produs special pentru ochi, care îndepărtează cu ușurință machiajul rezistent.

www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod