Cum să foloseşti fondul de ten (partea II)

În prima parte a articolului am discutat despre definiţia fondului de ten şi cum se alege în funcţie de nuanţa dorită. Urmează să-ţi povestesc cum poţi testa puterea de acoperire a fondului

În prima parte a articolului am discutat despre definiţia fondului de ten şi cum se alege în funcţie de nuanţa dorită. Urmează să-ţi povestesc cum poţi testa puterea de acoperire a fondului de ten.

Venele de la încheietura mâinii sunt cele mai evidente. Dacă fondul tău de ten le acoperă în totalitate, înseamnă că produsul are o putere foarte mare de acoperire. În schimb, dacă-ţi doreşti un fond de ten care doar să hidrateze şi să uniformizeze culorile tenului, atunci alege un produs care nu acoperă în totalitate venele.

O variantă de a scăpa pentru totdeauna de neplăcerea de a vâna în permanenţă un fond de ten care să ţi se potrivească este să achiziţionezi două produse, din aceeaşi gamă: o nuanţă deschisă pentru iarnă, una închisă pentru vară, iar în anotimpurile intermediare (primăvară şi toamnă), le vei combina, până ajungi la nuanţa care ţi se potriveşte.

În ceea ce priveşte textura, întreabă consultanta din magazin care este gama pentru tipul tău de ten.

Aşa vei scuti timp şi vei înlăturadin alegerile tale o mare cantitate de produse.

Cu riscul de a mă repeta, îţi voi spune ca niciodată să nu aplici fond de ten fără să aplici înainte o cremă bază.

Există următoarele variante de a-ţi aplica fondul de ten: bureţel, pensulă sau degete. Orice alegere ai face, înainte de a aplica produsul pe faţă, pune cantitatea dorită pe partea exterioară a palmei şi lasă-l câteva minute. În felul acesta, fondul de ten va lua temperatura corpului şi se va întinde mai frumos pe faţă.

Personal, recomand tuturor clientelor să-şi aplice fondul de ten cu degetele mijlociu şi inelar, prin tapotare şi apoi prin ştergere la linia de implantare a părului. De ce? Pentru că este cel mai uşor mod şi, pe lângă asta, fondul de ten se va fixa cel mai bine. Pensulele şi bureţeii se pot folosi dacă vrei să aplici fond de ten pe faţa altei persoane, asigurându-te în felul acesta de o igienă cât mai mare.

Citeşte mai mult pe http://www.siminabradeanu.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod