3 machiaje care te vor face să arăţi extraordinar de sărbători: Machiajul în tonuri de auriu şi maro

Săptămâna trecută am început seria machiajelor de sărbători. Primul look pe care vi l-am prezentat a fost cel natural, şi sper că aţi avut ocazia sa îl încercaţi. Haideţi aşadar să

Săptămâna trecută am început seria machiajelor de sărbători. Primul look pe care vi l-am prezentat a fost cel natural, şi sper că aţi avut ocazia sa îl încercaţi. Haideţi aşadar să continuăm astăzi cu un machiaj puţin mai îndrăzneţ, care vă va pune în evidenţă atât ochii cât şi buzele.

2. Machiajul în tonuri calde de auriu şi maro
Pornind de la machiajul natural, prezentat în articolul anterior veţi mai avea nevoie de următoarele: un fard auriu şi unul maro pentru pleoape, un creion de buze, un ruj corai şi un gloss.

Ochii
Aplicaţi mai întâi fardul auriu atât pe pleoapa mobilă cât şi pe cea inferioară, spre colţul intern al ochilor.

Continuaţi mai apoi cu fardul maro spre exterior şi în pliu. Cu un creion dermatograf negru accentuaţi conturul ochilor, insistând în colţurile exterioare. Nu uitaţi să îl estompaţi cu ajutorul unei pensule sau aplicator. De asemenea aplicaţi acelaşi creion negru şi pe mucoasă.

Buzele
Începeţi prin a contura complet buzele cu un creion corai. Urmează mai apoi primul strat de ruj într-o nuanţă caldă asemănatoare creionul pe care l-aţi folosit pentru contur. Eliminaţi excesul cu ajutorul unui şerveţel, după care pudraţi puţin buzele şi finalizaţi prin aplicarea celui de-al doilea strat.

Astfel culoarea va rezista un timp mai îndelungat. Nu uitaţi de puţin gloss pe centru, pentru volum.

Sper să vă placă machiajele pe care le-am ales pentru voi şi vă aştept săptămâna viitoare pentru următorul machiaj. Până atunci mă puteţi urmări şi pe Facebook sau pe site (www.ralucaluca.com şi www.bridangels.ro).
Vă îmbrăţişez cu drag!

Foto: Cristian Niculae& Dan Nichiţiu  www.glamography.ro
Machiaj: Raluca Luca

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod