3 machiaje care te vor face să arăţi extraordinar de sărbători: Machiajul smokey eyes

Acum două săptămâni am început seria machiajelor de sărbători. Primul look pe care vi l-am prezentat a fost cel natural, apoi a fost machiajul în tonuri de auriu şi maro, şi sper că aţi

Acum două săptămâni am început seria machiajelor de sărbători. Primul look pe care vi l-am prezentat a fost cel natural, apoi a fost machiajul în tonuri de auriu şi maro, şi sper că aţi avut ocazia sa le încercaţi.

Haideţi aşadar să continuăm astăzi cu un machiaj smokey eyes, perfect pentru cina de Crăciun şi petrecerea de Anul Nou.

Smokey eyes

Vom porni şi de această dată de la machiaje prezentate anterior, deoarece se aplică aceleaşi tehnici şi nuanţe de bază. În plus, veţi mai avea nevoie de un fard negru de pleoape, un creion de buze şi un ruj roşu.

Ochii
Începeţi prin aplicarea fardului negru în colţul extern al ochilor, şi în pliu.

Cu ajutorul unei pensule (blender), estompaţi foarte bine trecerile între nuanţe, astfel încât să obţineţi nişte umbre. Acelaşi fard negru îl vom folosi şi în colţul extern al pleoapei inferioare, estompând şi de această dată foarte bine.

Buzele
Uitaţi de „regula” care spune că trebuie să ne evidenţiem o singură trăsătură a feţei, şi haideţi să fim mai îndrazneţe, şi să optăm cu încredere pentru un ruj roşu. Aşadar, primul pas este conturarea buzelor cu un creion, ca să ne formăm o bază, mai apoi vom aplica rujul în două straturi.

Nu uitaţi să eliminaţi excesul pe un şerveţel şi să tapotaţi puţină pudră peste (între cele două straturi). Un truc pentru nişte buze mai voluptoase: aplicaţi puţin fard auriu, sau orice alt fard iluminator, pe arcul lui Cupidon, şi pe centrul buzelor.

Sper să vă placă machiajele pe care le-am ales pentru voi şi vă doresc să aveţi sărbători frumoase şi fericite. Mă puteţi urmări şi pe Facebook sau pe site (www.ralucaluca.com şi www.bridangels.ro).
Vă îmbrăţişez cu drag!

Foto: Cristian Niculae& Dan Nichiţiu  www.glamography.ro
Machiaj: Raluca Luca

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod