"Pastile" bune de digerat

Sfaturile mici si dese sunt mai usor de retinut. Astazi iti oferim cateva "pastile" bune de digerat. Daca le retii si le aplici, vei aduce o benefica schimbare personalitatii tale.

Ai mai multa incredere in tine!
Tinuta de printesa
Tine spatele drept, suge burta, trage umerii inapoi: treci prin viata ca o regina. Controleaza-ti tinuta tot timpul, fie in fata oglinzii, fie cand treci prin dreptul unei vitrine.
Puterea aromelor
Uleiurile eterice din lumanarile parfumate sau lampile speciale improspateaza si iti dau elan (lamaie, menta).
Zambiti va rog!
Fii mai vesela, vei iradia fericire. Cine priveste problemele pozitiv arata mai bine decat cineva care trece prin viata cu o mutra de inmormantare.
Bautura energizanta
O data pe zi, amesteca fructe proaspete (de exemplu kiwi, mere, banane) cu lapte batut - vei prinde aripi.
Ceva nou
A incerca sa faci altceva, necunoscut, te mentine tanara si atragatoare: un nou machiaj, o coafura trasnita sau o alta culoare de par.
Tocuri inalte
Cativa centrimetri in plus sub calcaie vor da siluetei si picioarelor tale mai multa suplete.

Efecte minunate
Algele stimuleaza metabolismul grasimilor. Extern ca saruri de baie, creme sau impachetari, intern ca ceaiuri sau capsule.
Cofeina activeaza distrugerea grasimilor.
Mastile cu branza de vaci fac decolteul frumos: aplici in strat gros si speli dupa 15 minute.
Ceaiul verde neutralizeaza radicalii liberi care ataca tesuturile conjunctive.
Cuburile de gheata stimuleaza vascularizarea: maseaza-ti cu gheata coapsele, fundul si abdomenul.
Rolele de masaj contra celulitei energizeaza pielea si tesuturile si stimuleaza arderea grasimilor.
Perierea corpului inainte de dus activeaza circulatia.
Masajul cu manusa speciala, uda sau uscata, indeparteaza celulele moarte si activeaza tesuturile conjunctive.

Silueta de vis
Mangaieri
Inainte de micul dejun, maseaza-te cu miscari circulare foarte blande in jurul buricului, in sensul acelor de ceasornic, timp de 5 minute. Relaxeaza tesuturile si stimuleaza arderea grasimilor.
Ciupituri
Cu varfurile degetelor si miscari rapide, ciupeste-te de burta. In pozitia culcat sau in picioare.
Ceaiuri de plante
Legumele cu teaca, fructele cu coaja sau prea mult acid carbonic pot duce la balonari. Te ajuta ceaiul de anason sau de fenicul. Bea-l relaxata, cu inghitituri mici.
Apa calda
Bea dimineata un pahar de apa calduta pe stomacul gol. Stimuleaza digestia si previne aparitia "pernutelor".
Zinc
Rezerva de zinc din organism este importanta pentru tesuturile conjunctive. Daca rezerva scade, pielea se lasa. Mai bine zinc natural decat tablete. Presara zilnic 2 linguri de tarate de grau pe mancare sau mananca 2 linguri de seminte de floarea soarelui.

Mentine-te in forma
Dusuri alternative
Apa calda si rece stimuleaza circulatia sangelui si intind pielea de pe intregul corp. Incepe cu apa calda, termina cu cea rece.
Schimba-ti pozitia
Daca stai vesnic pe scaun, tesuturile tale conjunctive vor slabi, celulele grase vor creste. Mai scoala-te din cand in cand in picioare sau asaza-te pe o minge medicinala.
Aport de vitamine
Stresul, fumatul, o alimentatie monotona consuma organismul si reduc drastic rezerva de vitamina C. Ia de 3 ori pe zi un varf de cutit de acid ascorbic.

Asa dispar grasimile
Sa slabesti fara regim? Nici o problema - ajutorul iti vine de la alimentele ce contin substante care distrug grasimile, cum sunt vitamina C, calciul sau magneziul. Vedete sunt: Merele: vitamina C stimuleaza aparitia noradrenalinei care extrage grasimea din celule. Pectina stimuleaza metabolismul grasimilor, magneziul regleaza aportul de oxigen in celule. Avocadoul contine hidrat de carbon care reduce nivelul glicemiei si nu mai da nici o sansa insulinei, un hormon care ingrasa. Cartofii extrag, datorita potasiului pe care-l contin, surplusul de apa din tesuturi.
Orezul tine mult de foame si mentine nivelul glicemiei coborat. Carnea de curcan contine in afara de proteine valoroase si aminoacidul metionina care stimuleaza arderea grasimilor. Iaurtul si branza de vaci au grija de descompunerea rapida a grasimilor, calciul regleaza enzimele raspunzatoare de digestie si elimina apa din organism.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod