Ingrijirea genelor si a sprancenelor

In imediata apropiere a ochilor, genele si sprancenele contribuie la echilibrul estetic al intregii fizionomii umane. Si nu numai atat, conform legii "proportiilor de aur" un lucru este frumos numai in conditiile in care este si util. Se poate spune ca atat genele cat si sprancenele sunt extrem de utile. Ochii au nevoie de foarte multa protectie, iata de ce sprancenele sunt un adevarat filtru care fereste ochii de transpiratie, praf, fum etc., iar genele filtreaza lumina prea puternica.

Sprancenele
Sprancenele au o mare contributie si in comunicare, in mimica fetei: sprancene ridicate - inseamna mirare, sprancene incruntate - suparare, sprancene destinse - calm, o spranceana ridicata - ironie.

Sprancenele ideale sunt arcuite, ascendente, panate, dese, simetrice, naturale. Pentru a intretine sau a obtine toti acesti parametri este nevoie de o ingrijire sustinuta. Atunci cand sprancenele nu sunt tocmai perfecte, le vom inventa, prin diferite metode:

Un arc de cerc, frumos, ascendent, natural, echilibrat se poate obtine prin pensare. Prima operatiune de acest fel trebuie efectuata intr-un cabinet cosmetic, de catre un specialist, apoi va fi usor de pastrat forma. Cateodata este nevoie de pensare pentru a corecta unele probleme estetice ale ochilor:
- cand ochii sunt prea apropiati sprancenele se vor pensa mai mult la baza;
- cand ochii sunt prea departati, se va pensa coada sprancenelor;
- cand ochii au pleoape cazute, se va insista cu pensarea cozii spancenei, astfel incat arcada sa fie mai mare.

Accentuarea formei obtinute se poate obtine prin machiaj; sunt creioane special concepute, care au o mina pigmentata natural si cu acestea se pot corecta sprancenele. Un machiaj va avea acuratete numai in momentul in care sprancenele vor fi bine definite. Se gasesc si vopsele speciale care se pot folosi cu incredere. Nu se recomanda fardarea sprancenelor cu mascara pentru gene, este bine ca acest tip de produs sa fie folosit individual, exact pentru scopul in care a fost creat.

Desimea sprancenelor poate fi sporita prin tunderea varfurilor acestora, o operatiune care le va regenera simtitor; se vor pieptana in sus, se vor taia delicat varfurile tocite si foarte frecvent - decolorate de razele UV. Seara, dupa o demachiere atenta, se vor peria cu un balsam regenerator.

Muschiul sprancenos este foarte solicitat, el sustine fruntea, spranceana, arcada si pleoapa. Pentru a preveni formarea ridurilor si a "pleoapei cazute", un masaj usor, o presare in puncte apropiate pe linia sprancenelor si o gimnastica a mimicii, sunt binevenite.

Pentru situatiile dramatice in care forma sprancenelor este incerta (descendente, blonde, rare), o rezolvare (mai moderna) ar fi tatuarea permanenta, in nuanta potrivita, dupa un sablon ales; exista cabinete specializate care efectueaza astfel de corectii in conditii aprobate de ministerul sanatatii.

Genele
Evidentierea genelor este foarte benefica din punct de vedere estetic: genele sunt si ele foarte expresive, fluturarea lor poate transmite foarte multe mesaje pline de cochetarie. Genele ideale sunt lungi, dese, lucioase, intoarse. Printr-o ingrijire amanuntita putem avea astfel de gene:

Seara se va folosi un demachiant special pentru ochi; acesta curata foarte bine mascara de pe firele de par ale genelor.

Tunderea genelor primavara, stimuleaza regenerarea, cresterea si indesirea lor. Se taie perpendicular pe firul de par, maximum 1/2 mm si in cca. 45 zile genele vor arata spectaculos. In aceasta perioada nu trebuie neglijata folosirea unui balsam regenerator.

Genele se pot evidentia prin vopsire sau prin fardare (cel mai frecvent) cu mascara - acest produs va fi de uz individual, superior calitativ si proaspat.

Se poate accentua nuanta irisului folosind mascare colorate; albastrul si bleomarinul sporesc frumusetea si caldura ochilor caprui, violetul si aubergine-ul evidentiaza ochii verzi iar nuantele de maro - ochii albastri. O femeie care foloseste mascara colorata stie ca se poate exprima prin culoare si denota personalitate si simt estetic.

Pentru ca genele sa fie intoarse sunt doua metode, cele mai frecvente: un instrument special, care se gaseste in comert, un fel de mica presa, care prinde genele si le intoarce prin presare si - mai simplu, folosirea unui mascara creat special pentru obtinerea unor gene intoarse.

In situatiile in care se practica un machiaj spectaculos, cu gene false, se recomanda numai folosirea unor adezivi speciali si proaspeti; in caz contrar genele naturale au de suferit.

Produse pentru gene si sprancene

Creioane pentru sprancene:
- Rimmel Profesional eyebrow - 2 nuante

Mascara pentru gene intoarse si volum
- Astor - Swing&Volume; EXCLAMATION mascara
- Rimmel - Exaggerate & Curly mascara

Mascara pentru desime si lungime
- Astor - Magic Style
- Rimmel - Exaggeratte WP, Extra Super Lash mascara

Mascara de lungime
- Astor - Absolute Long mascara
- Rimmel - Endless lash mascara

Trebuie sa stii:
Un creion pentru sprancene are mentionat pe el acest lucru si uneori are si o perie atasata.

La alegerea unui mascara pentru gene se va citi cu atentie, pe produs, destinatia acestuia, care poate fi: volum, lungime, desime, rezistenta la apa, curbura, stralucire. In mod normal fiecare tip de mascara poate fi accesibil in mai multe nuante, astfel incat nu se poate spune ca nu exista produsul cautat de noi.

Pentru vopsirea genelor si sprancenelor, in saloanele de cosmetica se pot gasi vopseluri speciale.

 

Comentariile 1-50 din 91

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carla popescu pe 12 Iul 2013, 11:39
    genele

    am nevoie de ajutor de 2 saptamani imi cad cate 2 gene pe zi si vreau sa stiu daca ele cu am eu cevaresc la loc sa

    1
    1

  • sonia pe 30 Mar 2012, 15:35
    tratament cresterea genelor

    Sisi, incearca Eyelash Enhancer de la Sigina Cosmetics. Cauta pe google

    0
    1

  • SISI pe 22 Mar 2012, 14:10
    Va rog sa imi raspundeti!!!!!!!!!!!!!!!!!

    iei mi-am taiat din greseala genele vreo 3-4 mm ! daca nu aplic tratament pe ele mai imi cresc la loc?Raspundeti la intrebarea mea, VA ROOOOOOOOOOG!:(

    4
    1

  • PetrescuMaria pe 19 Feb 2012, 23:18
    Regenerator pentru gene si sprancene YVY ESSENTIALS

    Buna! Eu mi-am pensat sprancenele gresit acum 5 ani! Le-am facut foarte subtiri si foarte diferite! le-am lasat sa-mi creasca, dar am ramas cu un gol!Am incercat si cu ulei de ricin, dar nimic! Acum folosesc Eyelash Restor de la Yvy Essentials si in 2 luni mi-au crescut fire in locul gol! Este foarte bun! Cu genele nu aveam o problema, dar l-am folosit si la gene si mi s-au indesit! Vi-l recomand!!!

    9
    3

  • dia pe 2 Feb 2012, 22:38
    tatuaj sprancene

    fetelor v-ati scos careva un tatuaj la sprancene?? ati ramas cu urme??eu vreau sa mi-l scot si mi-e frica.va multumesc!!

    3
    0

  • .. pe 11 Dec 2011, 23:46
    uleiul de ricin

    folosesc uleiul de ricin de foarte mult timp...nu stiu daca ajunta la crestera parului sau nu dar la regenerare cu siguranta pot spunde ca e singurul tratament care ma ajutat,cat despre genele false...depinde foarte mult de adezivul folosit

    2
    0

  • corina pe 12 Iul 2011, 18:26
    idol lash sprancena

    pt alexandra care a fost in anglia: imi poti spune, te rog. in ce magazine se gaseste idol lash?

    0
    0

  • alina pe 3 Iul 2011, 22:59
    pffffffff doar tatuate sau cu creon

    buna am citit mes voastre nu cred ca exista un tratament pt andesarea lor asa le am si eu rare am cautat si eu tratamente am gasit o crema dar nu functioneaza asa ca nu mia ramas alta solutie de cat sa le fac cu creon pana la urma cred ca am sa le tatuez pa psucces

    3
    0

  • Alexandra pe 7 Mai 2011, 13:38
    gene lungi

    Am folosit si eu ulei ricin si sincer singurul rezultat care l-am avut au fost niste pleoape rosii si umflate de a trebuit sa ma duc la oftalmolog.De atunci am incercat cam toate produsele de piata pentru cresterea genelor dar nu am fost multumita.Singurul care a functionat si intr-adevar mi-au crescut genele a fost un tratament din State parca Idol Lash. Au crescut destul de mult si s-au si indesit.Eu l-am folosit si pentru sprancene si sunt mai dese acum. Stiu ce inseamna sa ai gene scurte,sa ti le doresti mai lungi si mai dese si mai stiu cat de mult schimba ochii niste gene lungi si dese asa ca va recomand acest tratament care l-am cumparat de pe www.crestereagenelor.blogspot.com.Sper sa va fie de folos mesajul meu pentru ca si eu am cautat ani in sir un produs pentru cresterea genelor.

    1
    2

  • lara pe 6 Apr 2011, 22:18
    pt Ana-Maria T care si'a supt genele=[[[

    uite.. toate lumea vorbeste despre uleiul de ricin dar chiar n'am folosit=[ srry.. poti sa o faci uh nush' daca este ft indicat caci nu's medic pt a'ti spone cva asa de exact ...dar incerc=] ai fae bine daca ai incerca diferite tratamente naturiste, (te uiti prin carti..site-uri ce e bn pt intretinre si inceperea cresterii genelor)iar pt a ascunde aceea mica greseala si acel mic defect.. ai putea sa dai cu cva mai molta culoare pt a ascunde intregimea ochiului pe la inceput inclusiv si parte cu gene pt a nu se obs lipsa genelor.Poti sa folosesti culoarea neagra(cea mai indicata) pt a masca cu usurinta lipsa genelor si existenta celorlalte.Cu putin mai multe straturi de culoare nu ar trebui s se obs.Iar pt crestere vb cu cnv care it poate da sfaturi.Sunt sit-uri care se ocupa strict doar si doar de cresterea genelor, poate la inceput putin cate putin.Daca preferi uleiul de ricin sau cum drek' se cheama: Genele curate, unse cu putin ulei de ricin zilnic fortifiaza radacina genelor si favorizeaza cresterea lor. Pentru a le face sa creasca foarte repede aveti nevoie de: - O periuta de dinti mai veche dar curata - Ulei de ricin - Apa - Cleste de curbat genele sau folositi degetele - Luati periuta si apasand cu degetul ciufuliti putin perii ca sa nu stea atat de adunati. - Puneti putin ulei de ricin pe periuta. - Curbati genele superioare puternic cu clestele pentru circa 5-7 secunde sau curbati-le cu degetele. - Incet, periati genele cu periuta cat sa imbracati cu eli fiecare geana fara ca genele sa se lipeasca intre ele. - Asteptati 1 minut si clatiti periuta cu apa. - Periati genele cu periuta umezita. - Acum asteptati sa creasca. Dureaza circa 2 saptamani pentru a vedea diferenta Daca faceti aceasta operatiune timp de trei zile, genele se vor lungi. Daca faceti macar o saptamana ele se vor indesa. Curbarea genelor in timpul tratamentului va face ca genele sa creasca intoarse frumos, in sus, asta daca le strangeti suficient de puternic. Machiaj de alungire Ochiul se va machia in mod normal. La finalul operatiunii de machiere, genele se vor pudra cu putina pudra pulbere iar apoi se va aplica un strat de baza (exista rimeluri 2 in 1 care au baza si colorant) care confera efect de alungire. Se va lasa stratul sa se usuce putin si apoi se vor rimela genele in mod normal cu un rimel colorat care perie de alungire. Exista si rimeluri care au compozitia texturata, asa zis-ul rimel cu "scame" care pe masura ce este aplicat, adauga pe varful genelor mici particule care lungesc genele. Eu il folosesc simplu, pentru gene, amestecat cu zeama de lamaie, pentru unghii, amestecat cu galbenus de ou si ulei de masline pentru par (o masca aplicata la radacina parului) si se vad rezultate. Sa ai grija ce rimel folosesti, ca daca nu e de calitate, degeaba seara folosesti ulei de ricin, daca a doua zi folosesti un rimel expirat sau cu componente daunatoare genelor tale. Mai molth chiar nu stiu...sper sa mearga daca nu srry=[

    2
    0

  • marya19ana pe 24 Mar 2011, 13:34
    gene si sprancene

    am si eu o intrebare, se zice ca uleiul de ricin este foarte bun pentru par, gene si sprancene, cosmeticiana la care mam pensat mi-a zis ca ma pot da cu ulei de ricin foarte putin pe sprancene ca sa creasca pe unde nu am par, daca dau mult mia zis ca imi cad. intrebare mea este ca ca eu am dat si pe sprancene dar si pe gene si mi-au cazut, din ce cauza?, pentru ca pe toate sait-urile se vorbeste ca uleiul de ricin folosit timp de 2 luni, face minuni, cresc genele mai lungi dar si sprancenele si sunt si mai dese, din pacate la mine nu a avut efecte, ci mi-au cazut.

    2
    0

  • Alina pe 24 Mar 2011, 10:25
    cresterea genelor

    Exact la fel am patit si eu cu uleiul de ricin,l-am folosit pentru gene si nu numai ca mi-au cazut dar mi s-au inrosit si ochii. Am folosit 6-8 saptamani un tratament pentru cresterea genelor si sprancene,testat clinic si am obtinut rezultate foarte bune.Chiar mi-au crescut destul de mult,tratamentul se numeste Idol Lash e din SUA si l-am cumparat de pe www.crestereagenelor.blogspot.com. ll recomand cu incredere!

    2
    2

  • marya19ana pe 24 Mar 2011, 09:25
    gene si sprancene

    salut, va rog sa ma ajutati si pe mine, cu o problema, am facut un tratament cu ulei de ricin, pentru acnee si nimic deosebit, insa problema mea este ca am dat si pe gene o data sau de 2 ori, si mi-au caut din ele destul de mult, le am si mici si sunt si rare, poate sa imi fi cazut de la uleiul de ricin ca am dat prea mult, vreau sa stiu daca imi mai cresc genele care miau cazut si in cat timp,sau ce tratament exista sa imi creasca genele mai mari si mai dese, la fel si sprancenele.

    5
    4

  • marcela pe 23 Mar 2011, 18:27
    sprancenesi gene rare

    B.ZIUA!VA ROG DIN SUFLET SA M-AJUTATI,SPUNANDU-MI CE POT FACE PT.INDESIREA SPRANCENELOR(MAI ALES)SI GENELOR :INTERN(CE TREBUIE SA MANINC DE EXP)SI EXTERN CU CE SA MA DAU ,CAND E BINE SA LE TUNZI(RAZI SAU E MINCIUNA)MA REFER IN LUNA CARE:PLINA,IN CRESTERE ,ETC SI AS MAI AVEA NEVOIE SA MA INFORMATI DACA TREBUIE SA RESPECTI ANUMITE CONDITII PT.A -TI REUSI TATUAJUL SPRANCENELOR SI AL BUZELOR(SA NU FII PE MENSTRUATIESAU SA NU BEI CAFEA SAU PIC DE ALCOOL IN ACEA ZISAU SA NU IEI VREUN FEL DE ANTIBIOTIC SAU ALTA CONTRAINDICATIE.VA MULTUMESC PT.TIMPUL DVS.

    2
    1

  • ana-maria pe 23 Mar 2011, 13:27
    gene si sprancene

    salut, va rog sa ma ajutati si pe mine, cu o problema, am facut un tratament cu ulei de ricin, pentru acnee si nimic deosebit, insa problema mea este ca am dat si pe gene o data sau de 2 ori, si mi-au caut din ele destul de mult, le am si mici si sunt si rare, poate sa imi fi cazut de la uleiul de ricin ca am dat prea mult, vreau sa stiu daca imi mai cresc genele care miau cazut si in cat timp,sau ce tratament exista sa imi creasca genele mai mari si mai dese, la fel si sprancenele.

    5
    1

  • nicole pe 15 Mar 2011, 14:31
    gene subtiri,rare,una mai sus,una mai jos....praf :((((

    doamne fetelor help meeeee,cam vreo 5 ani tot timpul ma pensat prietena mea cea mai buna,care se si ocupa cu asta si mi le facea super...a plecat la vremea respectiva din tara si am inceput sa ma fac eu...le am distrus...le am rare,la spranceana stanga m am luat o data sus cu un big ca de,mi a spus cineva ca o sa imi creasca rpd...cert e ca au trecut 5 ani de atunci si tot nu creste,acum eu nu sunt in tara,si aici sunt pe o insula,le am lasat sa creasca si tot timpul cineva mi le a stricat,nu stiu ce sa fac ptr ca nu am nici un salon f bun pe aici,m am saturat sa le tot fac cu creion ptr ca la lumina zilei se cunoaste :(((......si acum le am asa picate sa zic...parca as fii trista tot timpul .....

    2
    3

  • corina pe 1 Mar 2011, 20:54
    mi-am taiat genele!!!!!!!!!

    vai de mine eu cu manutza mea nesilita de nimeni am pus mana pe forfecuta si minle-am ciontit genele deci nu le-am taiat doar un pic le-am taiat mici mici dar din greseala am taiat mai mult si am zis hai sa le tai ca vor creste.deja de 3 saptamani si nu vad nici un efect sunt si plecata din tara nu am de unde sa imi procur ulei de ricin ce ma fac?oare mai cresc???!!!!incurarati-ma fetelor va rog!!!!!!!!!!

    5
    2

  • Liliana pe 23 Feb 2011, 15:43
    Sprancenele si ingrijirea lor!

    Sprancenele se mai numesc si "rama fetei" . acestea au un rol foarte important mai ales in mimica fetei. trebuie sa fiti foarte atente deoarece unele fire odata smulse nu se mai regenereaza ,e posibil sa nu mai creasca delok! In acest caz puteti folosi cu incredere uleiul de ricin si uleiul de cocos.ambele stimuleaza cresterea parului prin alpicare si masaj zilnic pana da rezultate . eu lucrez pe cont propriu la domiciliu si din tot ce tine de cosmetica sunt foarte pasionata de sprancene si pensarea acestora. daca aveti ceva de lamurit ma puteti gasi la : pensatsprancene@yahoo.com cat si pe pagina de facebook http://www.facebook.com/home.php? Uleiurile le puteti gasi in forma lor 100% naturala , bio , pe site-ul WWW.ORGANIK.RO va multumesc anticipat!

    4
    3

  • Liliana pe 23 Feb 2011, 15:38
    Sprancenele si ingrijirea lor!

    Sprancenele se mai numesc si "rama fetei" . acestea au un rol foarte important mai ales in mimica fetei. trebuie sa fiti foarte atente deoarece unele fire odata smulse nu se mai regenereaza ,e posibil sa nu mai creasca delok! In acest caz puteti folosi cu incredere uleiul de ricin si uleiul de cocos.ambele stimuleaza cresterea parului prin alpicare si masaj zilnic pana da rezultate . eu lucrez pe cont propriu la domiciliu si din tot ce tine de cosmetica sunt foarte pasionata de sprancene si pensarea acestora. daca aveti ceva de lamurit ma puteti gasi la : pensatsprancene@yahoo.com cat si pe pagina de facebook http://www.facebook.com/home.php? Uleiurile le puteti gasi in forma lor 100% naturala , bio , pe site-ul WWW.ORGANIK.RO va multumesc anticipat!

    1
    1

  • ioana pe 17 Feb 2011, 23:21
    HELP!!!! SPRANCENE!!!!

    FETELOR VA ROG AJUTATIMA CA NU STIU CE SA MAI FAC, DE 10 ANI AN ACELEASI SPRANCENE FFF SUBTIRI (PAMELA ANDERSON) LE URASC SI NU MAI CRESC DELOC DELOC!!! LE AM PENSAT SINGURA IN TINERETE AJUTATI-MA CU ORICE STITI NU CONTEAZA CAT COSTA!!! CREME,ADRESE,DOCTORI ORICE PLSSSS! ASTEPT MAILURI!!! TK ALOT!

    2
    0

  • iulia mardale pe 17 Feb 2011, 18:08
    gene

    nu va sfatuiesc sa va puneti gene false ,e o mare prostie ,eu mi-am pus din curiozitate si am ramas cu f putine gene.Acum am inceput tratamentul cu ulei de ricin ,sper sa fie de folos

    2
    2

  • florin ionescu pe 5 Feb 2011, 18:15
    sprancene

    adriana si eu am patit ca tine ma cheama dana din buc am un sfat dute la domnul doctor vivi este cel mai bun i-a nr lui de tel 0767837507 intro luna iti garantez ca iti creste in-apoi cum le aveai poate si mai dese sunal domnul doctor vivi

    2
    3

  • carmen pe 20 Ian 2011, 17:08
    sprancene

    Am uitat sa va spun ca mai este prosusul NUBROW ANASTASIA SOARE.Ma gandesc sa-l incerc.

    1
    1

  • carmen pe 20 Ian 2011, 17:03
    sprancene

    buna fetelor!am si eu aceeasi problema in legatura cu cresterea sprancenelor(le-am pensat foarte mult si foarte prost acum cativa ani)si nu vreau sa va dezamagesc dar mie nu mai imi cresc.Am incercat uleiul de ricin un an de zile dar fara rezultat.Am auzit de produsul ARDELL BROW GROWTH accelerator ca ar fi foarte bun si vreau sa-l incerc dar nu stiu costa vreo 70 ron insa nu stiu daca merita banii sau nu.Nu stiu ce sa fac daca stiti vreun produs care intradevar functioneaza va rog sa ma ajutati!

    0
    2

  • bea pe 8 Ian 2011, 23:35
    gene si sprancene

    Eu am folosit Rejuvi revitalizer ( www.rejuvilab.com) dupa ce mi-am scos un tatuaj pe sprancene. Este foarte bun, si am inteles ca pentru gene au ceva mai puternic,

    4
    2

  • danuta pe 6 Ian 2011, 15:19
    gene

    si eu recomand taierea genelor, cu mare grija insa, doar varfurille. am facut acest lucru periodic, de vreo 10 ori pana acum, deoarece am 35 ani. acum 2 sapt. le-am operat si au crescut super bine...

    0
    1

  • alexandra pe 9 Dec 2010, 16:56
    cresterea genelor

    Am gasit recipientul tratamentului pentru gene si sprancene.Se numeste Idol Lash si am vazut ca-l gasesti si in Romania.Am gasit tratamentul la pret promotional pe www.crestereagenelor.blogspot.com Chiar functioneaza!

    1
    1

  • caty pe 3 Dec 2010, 22:44
    tratament sprancene

    as aprecia daca teai puta interesa de tratamentul acela chiar sunt disperata

    1
    0

  • alexandra pe 24 Nov 2010, 21:53
    cresterea genelor

    Eu aveam genetic genele si sprancenele foarte rare dar genele si scurte. Am locuit in Anglia o perioada si de acolo mi-am luat un tratament care a facut minuni, sprancenele nu numai ca s-au indesit dar s-au si mai inchis usor la culoare iar genele au crescut destul de mult.Nu mai stiu cum se cheama tratamentul dar ma pot interesa

    2
    1

  • EA3a pe 12 Nov 2010, 00:31
    am uitat sa mentionez!

    am uitat sa mentionez k prima data m-am pensat acu vreo aprox 7 ani!!!!

    1
    1

  • EA3a pe 12 Nov 2010, 00:28
    ajutati-ma cu un sfat!!!!

    Am si eu o problema cu sprancenele, d cand m-am pensat prima data (cu ceva anu buni un urma), fiind ink copil, m-am pensat fff subtire si drept.iar d atunci nu prea mi-au mai crescut inapoi decat ici-colo si n-am mai putut sa le schimb forma! le-am lasat sa creasca si 6 luni dar degeaba.as vrea sa le schimb forma....le vreau mai groase si arcuite dar nu stiu ce sa fac!! credeti k uleiul de ricin ma poate ajuta?? imi vor mai creste candva sprancenele :((( va rog ma ajutati!! ms

    0
    1

  • Adina pe 19 Sep 2010, 18:16
    sprancene care cad...

    Daca a inceput sa-ti cada parul si sprancenele incearca la endocrinolog; nu cumva sa ai probleme cu tiroida.

    1
    0

  • CATY pe 10 Aug 2010, 16:04
    solutia Rejuvi?

    M-ar interesa si pe mine mai multe detalii despre aceasta solutie de la Rejuvi.Am cautat pe internet si am gait Rejuvi Eyebrow Revitalizer. http://rejuvi.hu/catalog/images/300_294_csupload_561995.jpg despre acest produs este vorba? unde se gaseste si cam cat costa? Eu aveam sprancene frumoase si dese eram multumita de forma putin arcuita dar cam prin iarna a inceput sa-mi cada parul si sprancenele mi s-au rarit. Am incercat cu ulei de ricin insa nu imi cresc mai dese, adica alte fire, ci aceleasi fire dar mai lungi.Imi aduc aminte ca am vazut odata intr-o revista un produs pentru cresterea sprancenelor si genelor cred dar nu-mi aduc aminte cum se numeste.Era ca un fel de borcanel albastru si costa in jur de 80 de lei.Orice detalii despre astfel de produse ma intereseaza.astept raspuns.

    3
    0

  • ionescu florin pe 17 Iul 2010, 21:24
    nu imi convine ce spun

    sunteti toate niste mincinoase mai puneti mina si mai faceti si treaba nu mai birfiti toata ziua ca tot urite sunteti

    2
    18

  • miki pe 24 Iun 2010, 09:26
    gene

    Eu am folosit atat pentru gene cat si sprancene solutia de la Rejuvi...este un tratament profesional dar foarte bun..in 2 saptamani am vazut rezultatele ...incercati !

    2
    1

  • miruna pe 18 Mai 2010, 15:33
    gene

    eu am folosit ulei de ricin pentru par si mi sa indesit,super,acum folosesc si la gene sper sa mearga..........

    1
    0

  • vio pe 30 Apr 2010, 17:32
    sprancene

    am si eu nevoie de ajutor!!! la o spranceana nu am fire mai deloc sau sunt dar sunt blonde. folosesc ulei de ricin o data la doua zile.Am citit pe undeva ca nu e bine mai des de 3 ori pe saptamana.Va spun sincer ca e super naspa, arat aiurea asa. daca mai stie cineva ceva in afara de ulei de ricin, de masline vit a sau creioane pudre si tatuajuri sau implanturi sa ma ajute . va rog frumos!!!!

    1
    0

  • roxi pe 24 Mar 2010, 00:17
    gene

    sal fetelor un sfat prietenesc nu puneti gene s-au aplicatii ramaneti fara genele naturale eu o simt pe pielea mea nu mai am aproape deloc gene si nu stiu ce sa mai fac sa creasca macar cat le aveam....

    0
    1

  • iany pe 18 Mar 2010, 09:45
    un an si jumatate

    sal.. aveam si eu genele scurte si am inceput sa le dau in fiecare seara cu ulei de ricin.. il folosesc de cca un an si jumatate si mi`au crescut si s`au indesat un pic. dar am observat ca de o vreme s`au oprit din crescut.. poate cresc pina la o anumita lungime si atat? ..am inceput sa folosesc amestecuri de uleiuri care accelereaza cresterea parului si chiar am scurs si cateva capsule de vitamina A si E cumparate din farmacie. as vrea foarte mult sa mai creasca macar putin! poate incerc intr`o zi sa tai vreo juma de mm din ele :)

    0
    1

  • miki pe 13 Mar 2010, 14:10
    un tratament impotriva caderii genelor,multumesc

    Salut uleiul de ricin e bun pt gene nu dauneaza cu nimic?miultumesc

    2
    0

  • klau pe 22 Feb 2010, 21:28
    gene

    Salut fetelor!as vrea sa stiu dak te dai k ulei de ricin seara sh a doua zi te dai k mascara sh tot asa ,mai are vreun efect?ast rasp.multumesc!

    3
    1

  • cristina pe 12 Feb 2010, 17:25
    tatuaj sprancene

    Daca ai sprancenele rare, scurte, prea subtiri, cicatrici sau lipsesc total firele de par poti opta pentru un tatuaj la sprancene...detalii si informatii pe blooms.ro

    1
    1

  • Irina pe 12 Nov 2009, 14:20
    tratament

    Buna. Am avut si eu genele fff rare din fericire am citit tot pe net despre un tratament pt gene si sprancene de la Mavala se gaseste in farmaciile Sensiblue. Mi-am luat ac tratament si ulei de ricin , le-am tuns vre-o 2 mm si m-am apucat in fiecare seara sa le dau cu ac 2. Si am aproape o luna de cind o tin tot asa, rezultatele incep sa se vada au devenit mai groase genele, mai dese. Incercati, tratamentul e in jur de 50 de ron. daca sincer chiar sau intarit pt ca inainte mai trageam de ele si cadeau acum trag si nu cad.

    1
    0

  • daniela pe 6 Nov 2009, 20:12
    gene si sprancene

    da ,uleiul de ricin este cel mai bun si pe mine m a ajutat foarte mult. Va recomand sa il folositi cu incredere, produsele naturale sunt intotdeauna adevarate minuni pentru noi .

    2
    1

  • Flory pe 4 Nov 2009, 00:13
    gene/sprancene

    Am observat k unele fete spun k uleiul de ricin este bun pt cresterea parului .Asa si este .Am folosit si eu pe gene dar putin timp pt. k nu am mai avut rabdare.Eu am genele lungi dar nu foarte dese sau cel putin nu atat kt as vrea eu .Genele sunt lungi de knd eram mik , dar le vreau mai dese.O sa ma risc si o sa incerc sa mi le tai f putin dar mi-e km frik sa nu le tai prea strambe si sa se \cunoasca prea tare.o sa refolosesc deokmdata uleiul de ricin o peroada mai lunga de timp

    0
    1

  • alina pe 1 Nov 2009, 22:05
    am genele mici

    am genele foarte mici si vreau sa le am mai mari ce trebuie sa fac?

    0
    0

  • roxana pe 24 Sep 2009, 20:24
    pt mariamagdalena

    stai linistita ca vor creste. bine ca nu a fost foarte grav. sprencenele si genele se regenereaza mereu. doar ca trebuie sa ai rabdare ca s-ar putea sa dureze. pastreaza-le curate si da-ti cu ulei de ricin in fiecare seara

    1
    2

  • mariamagdalena pe 21 Aug 2009, 09:12
    genele mele

    ioai am avut o intamplare foarte urata mi-am ars partea stanga a fetei multumesc lui dumnezue ca nu foarte grav dar s-au dus si genele si sprancenele dar mi-e frica ca nu imi vor mai creste genele dar din ce am citit am primit speranta ca vor creshte!va rog spuneti-mi daca mai cresc sau nu va rog:*

    2
    0

  • Ade pe 4 Aug 2009, 12:43
    Gene

    Buna fetelor..vreau sa va dau un sfat : Sa nu va puneti niciodata GENE FALSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu mi-am pus din dorintza de a vedea cum arata,desi aveam gene fft dese si lungi iar dupa o luna de gene false am ramas aproape fara nici o geana..e groaznic fetelor..sa nu faceti asa ceva !!!!!!!! Am inceput sa folosesc ulei de ricin,caci foloseam si inainte sa-mi pun gene false si are un efet uimitor..a fost o experientza pe care nu am sa o mai repet never ever.

    5
    0

  • andreea pe 12 Iun 2009, 16:36
    cum sa imi indesesc sprancenele?

    buna!am si eu o problema fff grava...........am sprancenele f rare,m-am saturat sa mi el fac mereu cu creionul!vreau sa-mi recomandati o masca sau un tratament special si care sa dea rezultate!asa le am din nastere! ajutati-ma,va rog din suflet!

    1
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod