Machiaj in stilul Meg Ryan

Barbatii o adora pe Meg Ryan pentru privirea ei inocenta, iar noi, femeile, ne-am dori sa aratam la fel de sexi si atunci cand purtam simpli blugi si camasa, dar si cand optam pentru rochii elegante de seara.

Mai mult chiar, indiferent de imaginea pe care o alege, fata ei arata mereu perfect. Iata si cum poti face sa arati ca ea, luminoasa, radianta, cu un machiaj simplu, dar perfect.

Pasul 1
Pregateste-ti fata pentru a fi machiata aplicand crema hidratanta, crema pentru ochi si balsam pe buze.
Usor, cu degetele, aplica corector la coada ochilor, chiar si sub ei. Maseaza usor.

Pasul 2
Meg arata mereu proaspata si naturala, efect dat si de faptul ca foloseste cat mai putin fond de ten, unul cat mai apropiat de culoarea pielii sale. Aplica fondul de ten incepand cu fruntea si continua apoi cu barbia, pieptul si nasul. Asaza-l uniform, folosindu-te de degete. Urmeaza apoi sa aplici pudra normala sau una care sa confere mai multa luminozitate. Pudra trebuie aplicata in zona T si pe piept.


Pasul 3
Foloseste un pamatuf mai mare si moale pentru a aplica pudra pe umeri. Trebuie sa faci acest lucru prin miscari circulare, urmand forma oaselor pieptului.

Pasul 4
Foloseste o pensula pentru sprancene si contureaza-le pe acestea cu un creion, mai ales acolo unde sunt mai rare. Cu o pensula pe care ai aplicat fard de ochi, contureaza-ti ochii.

Pasul 5
Foloseste o pensula mica pentru a aplica fard maro-rozaliu pe pleoapa superioara. Apoi aplica fard maro-ciocolatiu numai in colturile exterioare ale ochilor.
Cu aceeasi culoare, umezeste o pensula de ochi si aplica fardul atat pe pleoape inferioara cat si pe cea superioara. Urmeaza mascara, care trebuie aplicata in doua straturi. In functie de culoarea parului, poti opta pentru mascara neagra sau maro. Inainte de aplicarea sa, indepardeaza excesul de fard de pe gene si asa acestea vor sta separate. Nu uita sa folosesti aparatul pentru gene.

Pasul 6
Contureaza buzele cu un creion. Pentru ca acestea sa para cat mai naturale, asigura-te ca folosesti un contur usor, nu unul foarte strident.
Aplica un ruj roz cu o pensula de buze. Pensula te va ajuta sa aplici rujul cat mai perfect si in cantitatea dorita. Concentreaza-te in centrul buzelor (atat la cea de sus cat si la cea de jos), unde ai sa aplici luciu de buze.

Pasul 7
Pentru a arata la fel de stralucitoare precum Meg Ryan, la final, aplica crema cu sclipici sub ochi si pe umeri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod