Prospetime, mister, seductie si naturalete sau patru stiluri de machiaj

Este dimineata si te afli in fata oglinzii, intrebandu-te cum sa te machiezi. Dat fiind ca urmeaza sa mergi la serviciu, va trebui sa adopti un stil lejer si natural, care, in acelasi timp, sa te puna in valoare. Intr-o seara de weekened, esti invitata la o petrecere, si ai vrea sa iti pui in valoare trasaturile. Aceasta ca sa nu mai spunem de o posibila intalnire romantica... Pe de alta parte, cum ai putea sa te machiezi atunci cand te duci pur si simplu la plaja? Iata patru intrebari si... patru stiluri de machiaj care vor constitui raspunsul ideal pentru aceste situatii.

La petrecere? O infatisare fabuloasa, misterioasa si feminina prin excelenta...

Ochi dramatici si scanteietori. Un ten fin, catifelat, care lumineaza in noapte. Gene dese, buze pline si senzuale. Am uitat ceva? Nu - este "reteta completa" si, in acelasi timp, infailibila pentru a te asigura ca ochii tuturor se vor atinti admirativ asupra ta.

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi?

Tenul
Pentru a avea un chip luminos si stralucitor, foloseste o baza de machiaj cu textura usoara, fara grasimi, cu factor de protectie impotriva radiatiilor ultraviolete. Aplica pe frunte, barbie, nas si pometi, cu ajutorul buretelului special si nu uita de anticearcan.
Pentru obraji cu aspect natural, foloseste un fard de obraz lichid; cateva picaturi, pe care le intinzi uniform cu ajutorul degetelor, vor fi suficiente. Adauga si putina stralucire fetei si decolteului, cu ajutorul unei pudre cu particule sclipitoare.

Ochii
Pune-ti in evidenta privirea conturandu-ti ochii cu tus de culoare neagra si apoi intinzand pe pleoape, pana la arcada, un fard cu textura cremoasa si sclipiri "metalice", intr-o nuanta argintie. Dupa aceea, traseaza inca o dunga fina cu acelasi tus in zona dintre arcada si pleoapa si "da viata" privirii tale cu ajutorul unui fard in nuanta violet, pe care il aplici peste linia trasata cu tusul. Definitiveaza acest machiaj deosebit cu ajutorul mascarei de culoare - cum altfel? - neagra.

Buzele
Din moment ce machiajul ochilor este intens si frapant, pentru buze este suficient un ruj intr-o nuanta neutra sau un gloss care sa le confere stralucire. Succesul este garantat!

La mare sau la piscina? Stralucire si prospetime...

Un chip stralucitor, atins discret de razele soarelui, pleoape in nuanta oceanului si buze de culoarea bronzului. Iata "ingredientele" unui machiaj perfect pentru zilele petrecute la plaja.

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi?

Tenul
Pentru un ten radiant si luminos, amesteca o treime de gel cu particule sclipitoare si doua treimi de lotiune cu potential de intensificare a stralucirii, folosind in acest scop o pensula pentru baza. Aplica rapid si intinde cu miscari circulare, orientate spre exterior, pe frunte, pometi, nas si maxilar. Tamponeaza usor cu anticearcan, pentru a atenua ridurile fine din jurul ochilor si, bineinteles, cearcanele.

Pudreaza-ti pometii cu un fard intr-o nuanta roz deschis, iar sub pometi aplica pudra colorata, pentru a crea impresia unui ten proaspat bronzat. De asemenea, aplica - atat deasupra pometilor, cat si sub arcada, un fard in nuanta deschisa, aramie.

Ochii
Aplica pe pleoape fard intr-un ton albastru marin, folosind (la marginea exterioara) un fard intr-o nuanta mai inchisa, complementara, pentru a conferi mai multa intensitate privirii. Contureaza-ti ochii cu un creion dermatograf in nuanta "albastru fumuriu", trasand o dunga fina la marginea pleoapei. Traseaza inca o dunga fina cu acelasi dermatograf si in zona situata intre pleoapa si arcada. Apoi, lumineaza-ti privirea conturand zona de sub ochi cu ajutorul unui dermatograf alb, de data aceasta. Nu vei uita, bineinteles, de mascara neagra.

Buze
Pentru buze lucioase si sexy, foloseste un ruj stralucitor. Nuanta bronzului este cea mai potrivita.

De la 9 la 5? Naturalete si incredere in sine...

Obraji imbujorati in plina zi. Ten stralucitor. Ochi usor conturati, buze proaspete - deci, o infatisare mai mult decat agreabila - si, in mod cert, ireprosabila - pe parcursul intregii zile de munca.

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi?

Tenul
Pentru un ten frumos si cu aspect sanatos, foloseste ca baza de machiaj un produs complex, care include atat pudra, cat si fond de ten. Aplica pe frunte, nas, pometi si barbie si intinde cu ajutorul pensulei sau al buretelui. Ascunde cearcanele si ridurile fine, cu ajutorul credinciosului anticearcan, care nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata. Pentru obraji cu aspect natural, aplica fard lichid si intinde-l uniform spre tample cu ajutorul degetelor.

Ochii
Tinand cont de faptul ca vorbim despre un machiaj de zi, este recomandabil sa optezi pentru o nuanta neutra - roz, de exemplu - pe care o intinzi pana la lumita sprancenelor. Poti folosi doua nuante complementare, pentru a conferi mai multa intensitate privirii. Pentru a crea impresia vizuala de ochi mai mari, aplica (sub arcada si in coltul interior al ochiului) un fard in nuanta vaniliei. Foloseste, ulterior, un dermatograf maro, trasand o linie fina, curbata usor in sus spre coltul exterior al pleoapei. Machiajul va fi desavarsit cu mascara de culoare maro.

Buze
Pentru un luciu perfect al buzelor, foloseste un ruj lichid de culoare roz.

Ai intalnire? Fii, cu adevarat, irezistibila!

Ochi sexy, care atrag toate privirile. Gene care flirteaza. Obraji discret pudrati. Buze proaspete. Cine ar putea sa-ti reziste, oare? Vei lasa impresia unei femei seducatoare si misterioase - adica, exact ceea ce iti doreai...

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi?

Tenul
Aplica trei-patru picaturi de fond de ten pe frunte, nas, pometi si barbie si intinde-le cu miscari circulare spre exteriorul fetei, folosind un buretel special. Anticearcanul va intra, desigur, in actiune. Nu uita de fardul de obraz usor lucios, in nuanta piersicii, pe care il vei aplica folosind o pensula speciala.

Ochii
Atrage toate privirile aplicand pe arcada, imediat sub spranceana, o nuanta caramizie. Poti sa-ti intensifici privirea cu ajutorul unui fard in culoarea ciocolatei. Tusul negru va fi folosit pentru conturarea ochilor. Optional, poti aplica peste tus o umbra de fard ciocolatiu. Mascara trebuie sa alungeasca genele, umbrind ochii, asa incat alege un produs care sa confere mai mult volum.

Buzele
Rujul lichid, roz inchis si cu particule stralucitoare, este alegerea cea mai potrivita. Vei fi o adevarata revelatie...





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod