Cum sa arati perfect odihnita chiar daca nu ai dormit

In masura in care acest lucru este posibil, incercam sa evitam "noptile albe", dar se mai intampla. Ai fost la o petrecere care s-a prelungit sau te-ai invartit in pat pe o parte si pe alta, preocupata de o problema pe care trebuie sa o rezolvi la serviciu - si, cand te uiti dimineata in oglinda, te ingrozesti. Esti palida, cearcanele sunt parca mai vizibile ca oricand si, daca ai o constitutie mai fragila, dai impresia ca ai fi bolnava. Este normal sa se intample asa, pentru ca epiderma se resimte ca urmare a privarii de somn. Cu toate acestea, exista cateva mijloace prin care tenul tau sa-si recapete prospetimea si stralucirea, ca si cum ai fi dormit ca un prunc toata noaptea...


Curbeaza-ti genele

Poate ca nu ti se pare ca ar avea cine stie ce efect asupra chipului tau, dar face minuni in cazul tenului obosit, pentru ca expresivitatea si intensitatea privirii vor fi considerabile. Foloseste un rimel de culoare maro (nu negru, pentru ca acesta inaspreste expresia fetei - si numai de asta nu ai nevoie acum), iar dupa aceea aplica un strat subtire de pudra translucida sub pleoapa inferioara.

Hidratare din belsug

Folosirea unei creme cu potential intens de hidratare atenueaza ridurile fine si confera tenului luminozitate, iar chipul isi va regasi prospetimea si vigoarea.
Este recomandabil sa alegi un produs bogat in vitaminele C si E, pe care sa-l aplici cu generozitate, insistand in zona fruntii si obrajilor. Pielea isi va reveni in cateva minute, fara sa para ca ai fi facut un efort pentru asta - si de fapt, nici nu ai facut, nu-i asa?

Gandeste... in roz!

Se stie ca un fard de obraz de culoare roz "trezeste la viata" epiderma obosita, care va avea un aspect stralucitor si tineresc. Machiaza-te fara a sta prea aproape de oglinda si nu uita de un "strop" de ruj sau de gloss in aceeasi nuanta ca si cea a fardului de obraz. Nu vei arata sofisticat sau pretentios, dar nici ti-ai propus acest lucru.
In fond, ideea este sa arati odihnita si nu... "scoasa din cutie".

Foloseste un fard de ochi neutru

Dupa o noapte nedormita, chiar ca nu este deloc momentul sa aplici un fard pretentios care, de cele mai multe ori, nu face decat sa accentueze aspectul obosit. Este indicata o nuanta neutra (bej sau roz) si un dermatograf in ton complementar. Privirea va fi mai stralucitoare si va disparea aspectul acela absolut nesuferit de "ochi injectati". De asemenea, nuanta naturala a fardului va contracara roseata ochilor.

Traiasca anticearcanul...!

... Si cel care l-a inventat, pentru ca este una dintre solutiile salvatoare intr-o astfel de situatie.
Se recomanda un produs cu o textura usoara si cremoasa, care sa fie usor de intins in strat uniform. Fii atenta la acest aspect pentru ca, daca folosesti un anticearcan care se usuca repede, nu vei face decat sa atragi (inutil!) atentia asupra ochilor obositi. Aplica-l sub ochi si in extremitatile interioare ale acestora. Nimeni altcineva nu va mai sti ca ai facut "noapte alba!".



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marianna pe 17 Oct 2010, 13:51
    MASTI DE DORMIT

    cred ca masca de dormit este foarte folositoare pentru un somn odihnitor, mastile daydream sunt utile, dar si foarte speciale http://daydream.ro/swarovski-collection

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod