Machiajul de seara - un accesoriu in sine

Pentru acest sezon, machiajul de seara reprezinta perla accesoriilor; folosind texturi stralucitoare, neobisnuite si bine plasate, se pot obtine efecte extraordinare si cu atat mai greu de uitat.

Baza de machiaj trebuie sa fie hidratanta, rezistenta, uniforma, intr-o nuanta deschisa si reprezinta prima etapa a unui machiaj reusit. In continuare, se va aplica fardul corector anticearcan in zona din jurul ochilor, pe centrul fruntii, pe podul nasului si sub buza inferioara; se va aplica dupa aceea fondul de ten si se va fixa totul cu o pudra pulbere.

Indiferent de culoarea irisului, pentru seara se pot folosi nuante de antracit, aubergine, negru, fumuriu. Liniile care se vor trasa vor fi simple, vor "incaseta" practic ochiul si se va farda cu generozitate pleoapa inferioara. Va rezulta foarte modernul machiaj "fum", sexi si usor de realizat.

Profunzimea privirii si o doza mare de senzualitate se poate obtine aplicand in interiorul pleoapei inferioare un creion negru. Un truc - daca irisul este colorat, in interiorul pleoapei inferioare se va folosi un creion in culoarea acestuia sau ceva mai inchis, astfel incat privirea va deveni mai intensa.

Ce poate fi mai usor de realizat decat un machiaj "smokey eyes"? Raspunsul ar fi: jumatate dintr-un machiaj "smokey eyes", ceea ce se obtine marcand numai pleoapa inferioara cu un fard inchis la culoare, mat si catifelat, in timp ce pleoapele superioare vor fi fardate in nuante pastelate, reci, sidefate sau metalice.

Pentru ambele machiaje arcada ramane mata, in nuante tip fildes, iar sprancenele se textureaza cu un fard brun. Pe toata suprafata pleoapelor se va aplica putin glitter auriu.

In afara de o mascara clasica, se pot folosi extensii de gene false, cu strass-uri la baza sau in varf, cu mici pene sau cu fire stralucitoare. Buzele se pot farda intr-o nuanta profunda de rosu - culoarea sezonului.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod