Cum s-au machiat vedetele la Globurile de Aur. 5 stiluri impecabile şi 5 total nereuşite

Rochii de neuitat, bijuterii extravagante, opulenţă! Toate acestea au fost etalate de vedete, pe covorul roşu de la Globurile de Aur 2016 . Cât de inspirate au fost alegerile lor?  Asta vom

Rochii de neuitat, bijuterii extravagante, opulenţă! Toate acestea au fost etalate de vedete, pe covorul roşu de la Globurile de Aur 2016 . Cât de inspirate au fost alegerile lor?  Asta vom vedea… cel puţin din punct de vedere al machiajului.

G

Ca impresie generală am avut celebrităţi cu outfit elegant, nu au fost generoase în a-şi etala părţi ale corpului, mie una mi-a plăcut! În ceea ce priveşte machiajul, predominant a fost Old Hollywood Glamourous makeup şi soft smoky eyes, ceea ce iarăşi este foarte bine. Machiaje uşor nefinisate, însă trebuie notat că sunt diferenţe între machiajul European şi cel American. Voi ţine cont de aceste diferenţe! Să începem cu DA sau NU? Hai cu DA!

Pimul DA merge către Lady Gaga! M-a surprins în cel mai plăcut mod. Eram obişnuită cu ciudăţenii, opulenţă, extravagantă şi nonconformism. M-a surprins cu look-ul său a la Marilyn Monroe, nu a avut rujul roşu însă machiajul şi toată ţinuta au fost în ton cu evenimentul.

Nu ştiam că este atât de frumoasă! De la mine are trei de DA pentru schimbare! Mi-ar fi plăcut să nu aibă sprâncenele atât de conturate!

G

Melissa McCarthy este una dintre actriţele mele preferate! Energică, amuzantă şi a avut curajul să poarte propria sa creaţie! A avut un machiaj simplu, cu accent pe ochi. Uşor contouring, buze nude. Ce mi-a plăcut? Cu o rochie atât de sclipitoare, la propriu, a ales un machiaj care să nu o facă un pom de Crăciun! Felicitări! O alegere inspirată!

G

Una dintre cele mai frumoase femei femei, Cate Blanchett, a ales un smudge smoky eyes pentru Globurile de aur.  Machiajul i-a scos în evidenţă senzualitatea feminină şi cu toate că are 47 de ani arată extraordinar. Rujul completează perfect rochia, baza este bine aplicată iar contouring-ul îi evidenţiază pomeţii. Îmi place, place, place!

G

Alicia Vikander a optat pentru un no make-up look.

Ochii au fost machiaţi cu un fard în nuanţe bronzante, uşor metalic, buze nude şi contouring. Deşi nasul său este uşor lat, l-a mascat foarte bine prin machiaj. O apariţie frumoasă cu totul. Cred că sunt puţini cei ce îi critica alegerea.

G

Ultima dar nu cea din urmă la aşa DA, Zendaya, este frumoasă pur şi simplu. Orice machiaj ar fi ales ar fi fost perfect. Îmi plac sprâncenele, natural definite, simplitatea machiajului ce complimentează rochia şi o face să fie angelică. I LIKE IT!

G

NU, NU, NU, Katy Perry! Nu ştiu ce ai vrut să faci dar nu ţi-a ieşit. Era de ajuns rujul în nuanţa roz prăfos, nu trebuia să mai pui şi blush! Ce-i cu tonă de fond de ten de pe faţă? Eşti prea albă! În general, frumoasă, îmi plac look-urile tale în general dar de această dată ai cam dat-o în bară!

Globurile de Aur: 5 DA, 5 NU

Cineva să îl cheme pe make-up artist-ul Maurei Tierney, a uitat să o machieze.

Dacă ai vrut un NO MAKE-UP LOOK, nu asta a ieşit. Nu ai lumini, umbre, ruj pe buze. Ai un fond de ten dat uniform pe toată faţa şi atât! Nu, nu îmi place ce a ieşit! Poate ai mai mult noroc data viitoare!

G

În afară de ridurile pe care le are în jurul ochilor, la Amy Adams mă deranjează corectorul aplicat pe acea zonă. Trecerea dintre corector şi fond de ten nu exista. Prea mult blush, nuanţa rujului nu e potrivită. Nu îmi place! Chiar nu!

G

 

A jucat rolul unei vrăjitoare într-un film şi… vrăjitoare a rămas! Machiajul Evei Green este fad, pare obosită, nu i se potriveşte. Rujul de pe buze nu pare din poveste cu machiajul ochilor, parcă toate trăsăturile feţei ei s-ar certa între ele! E ceva ce nu se pupă! Mi-ar fi plăcut dacă… dar nuuu, nu are rost! Nu îmi place şi gata!

G

Rachel McAdams are fruntea înaltă şi nu a mascat acest lucru, nu mă deranjează ceva anume în machiajul ei dar nici nu mă dau în vânt după el! A salvat-o rujul roşu care este cumva o continuare a rochiei.

Se putea mai bine dar atât a putut de această dată! Poate îşi va da silinţa la Premiile Oscar!

G

Multe ar mai fi de spus. Regret, sincer, lipsa Angelinei Jolie, a lui Scarlett Johansson sau Natalie Portman, au fost şi vor fi nişte apariţii demne de covorul roşu! Asta este!

Tu draga mea dacă îţi doreşti să înveţi să te machiezi ca starurile internaţionale te invităm la cursuri de machiaj. Intră pe www.abacademy.ro şi află ce promoţii ţi-am pregătit!

 

Alina

The art of illusion,

The world of makeup!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod