Cum au fost machiate vedetele de Revelion?  

La revedere 2015, bun venit 2016! Celebrităţile internaţionale şi-au luat rămas bun de la anul ce tocmai a trecut şi s-au pregătit pentru un nou început. Cum au întâmpinat noul an şi cât

La revedere 2015, bun venit 2016! Celebrităţile internaţionale şi-au luat rămas bun de la anul ce tocmai a trecut şi s-au pregătit pentru un nou început. Cum au întâmpinat noul an şi cât de inspirat a fost machiajul? Asta vom vedea…

Cum au fost machiate vedetele de Revelion?

Fie că au participat la recepţii, petreceri nebune, fun party sau în compania prietenilor şi a familiei, vedetele s-au pregătit din timp … sau nu; şi-au ales ţinute potrivite … sau nu; dar mai ales au optat pentru machiajul perfect … sau nu…?! Să începem cu cele care ne-au plăcut?

În top of the top este Fergie! Dacă în ultimii ani mi-a displăcut din cauza botox-ului şi a operaţiilor estetice, în noaptea de Revelion m-a surprins într-un mod foarte plăcut. Rujul roşu, părul lejer coafat şi machiajul ochilor – glamourous, au ridicat-o în topul preferinţelor. Rochia not my type, dar având în vedere că a fost gazda evenimentului i s-a potrivit de minune! Machiajul a fost foarte bine ales, în contrast cu ochii, tenul perfect, obraji frumos conturaţi, fără excese.

Mi-a plăcut! Keep up the good work!

Cum au fost machiate vedetele de Revelion?

My second favorite is Shakira! Trecerea dintre ani, a surprins-o în familie! Foarte frumos, machiajul cred că este make-up no make-up sau poate nu e machiată? Chiar dacă are sau nu machiaj, ştim foarte bine că ea alege să fie mai mereu naturală. Cel mult mi-o amintesc cu ruj roşu. Dar faptul că a ales să fie acasă alături de cei dragi, mie mi-o plăcut. Iar machiajul, că a fost sau nu, s-a potrivit perfect evenimentului. Deci a fost?

C

Katy Perry mereu o apariţie! Baza perfect aplicată, un uşor contouring al nasului, ochii evidenţiaţi printr-un soft smoky eyes şi buze uşor sidefate, au fost completarea perfectă a rochiei. Mi-ar fi plăcut să îi ridice puţin ochii, cred că e de la genele false, dar per total un look reuşit! Îmi place.

Cum au fost machiate vedetele de Revelion?

Surorile Kardashian sunt… surorile Kardashian, au ales un machiaj în stilul lor! Îmi place sau nu… Este un machiaj corect realizat, totuşi pentru un party acasă mi se pare cam mult.

Dar îmi place.

C

Gwen Stefani a optat pentru un shine brightly look. Îmi place pentru că deşi glitter-ul de obicei dă un aspect încărcat machiajului, la ea nu se vede. A ţinut totul cât mai simplu ca să poată purta nelipsitul ei ruj roşu, care, ghici ce? Îi vine foarte bine!

C

Mi-au plăcut, dar nu m-au dat pe spate sau să spunem că nu s-au străduit să iasă din tipare şi Nicki Minaj şi proaspăt promovată (operată) Kylie Jenner. Sunt ok dar nu prea…

Cum au fost machiate vedetele de Revelion? Cum au fost machiate vedetele de Revelion?

Demi Lovato… am uitat să o menţionez, mi-a placuuuuut mult, mult, mult. A optat pentru un smoky eyes cu negru, machiaj puternic, completarea perfectă pentru ţinuta sa.

C

Baza frumos aplicată, deloc încărcată, buze nude! Da, mi-a plăcut! Ura! Aşa da!

Cum au fost machiate vedetele de Revelion?

 

Să trecem la AŞA NU!

Jessie J – OK, ai ales să te tunzi foarte scurt! Totuşi fă ceva părului, îţi strică tot look-ul. Mie nu îmi place! Machiajul şi el, aproape inexistent. Mă obişnuisem să ne ofere calitate.

De data asta a dat chix, cel puţin din punctul meu de vedere, nu e ce trebuie. Au revoir!

Cum au fost machiate vedetele de Revelion?

Less is more, Mariah, less is MORE! Ce e cu tona aia de blush în obraji? Mariah Carey are apariţii foarte bune, de această dată însă obrajii sunt prea conturaţi, da, am zis bine! Buzele sunt mult prea lucioase. Ochii nu îi văd bine, dar par ok!

Cum au fost machiate vedetele de Revelion?

Ellie Goulding mi se pare foarte neîngrijită, sincer! Total neîngrijită, mă uitam şi la concerte, nu acordă importanţă unor chestii elementare de beauty. Helloooo, participi la o petrecere Bilboard, un pic mai mult te puteai strădui, nu crezi? Nu rochie de gală, că nu asta e tema, dar un machiaj mai accentuat că eşti blondă. Părul mai coafat, îngrijit! Nuuuuuuu, nu îmi place decât piesa “Love me like you do” de la tine, atât!

Cum au fost machiate vedetele de Revelion?

Cea mai mare surpriză a lui 2016 vine de la Rihanna! Glam make-up ul ei este foarte frumos, a nu se interpreta greşit. A făcut totuşi două greşeli mari! Huge pentru nivelul ei.

Prima este pudra prea albă din jurul ochilor, ce dă aspectul de ochelari. Cea de-a doua iluminatorul, care este prea mult! Dacă avea mai multă grijă, ar fi ieşit o poză frumoasă. Parcă şi pe bărbie are pudră??? Rihanna mă obişnuise cu apariţii spectaculoase, machiaje perfecte, cred că pretenţiile sunt mai mari, acesta este şi  motivul pentru care am trecut-o la aşa nu!

Cum au fost machiate vedetele de Revelion?

Vouă, dragelor, vă doresc un an cât mai sănătos, încărcat cu bucurii, emoţii şi multe realizări şi de ce nu să vă înscrieţi la cursurile de machiaj pe care le organizez eu. Detalii puteţi găsi pe www.abacademy.ro.

 

See you next time,

Alina

The art of illusion,

The world of make-up

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod