Buze intotdeauna sexy!

Buzele pot fi extrem de sexy, daca stii cum sa le pui in valoare. In primul rand, trebuie sa elimini toti factorii care le uratesc, precum pielea uscata sau obiceiul de a le roade. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru buze senzationale, dar care nu implica implanturi, botox sau alte tehnici dureroase si riscante.
Buzele pot fi extrem de sexy, daca stii cum sa le pui in valoare. In primul rand, trebuie sa elimini toti factorii care le uratesc, precum pielea uscata sau obiceiul de a le roade. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru buze senzationale, dar care nu implica implanturi, botox sau alte tehnici dureroase si riscante.

Buze mai pline


Cand vine vorba de inovatie, domeniul produselor cosmetice isi face de cap. Pentru ca femeile au fost si vor fi intotdeauna in cautarea frumusetii, solutiile inedite le vin in ajutor. In aceasta categorie intra si "lip plumpers", adica acele gloss-uri care contribuie la marirea buzelor.

Principiul care sta in spatele acestora este foarte simplu. Buzele sunt foarte bine vascularizate, iar pielea care le acopera este foarte subtire.
De aceea, substante usor iritante, inflamatoare, precum mentolul sau capsaicina cauzeaza dilatarea vaselor de sange. Cand vasele de sange se dilata, buzele se maresc in volum, aflam de pe blogul personal al dermatologului Jeffrey Benabio. Pe langa asta, buzele capata un rosu mai intens decat in mod normal, ceea ce este foarte sexy.

Exfolierea


Buzele uscate nu sunt niciodata sexy. Nimeni nu isi doreste sa sarute o pereche de buze uscate si aspre... Cea mai buna solutie este exfolierea. Desi suntem obisnuite cu acest procedeu de infrumusetare, buzele sunt de cele mai multe ori omise.

Pentru a inlatura pielea moarta de la suprafata lor, aplica un balsam de buze foarte gras si hidratant. Lasa-l pe buze cel putin o jumatate de ora, avand grija sa nu se stearga.
Cand buzele tale sunt moi, semn ca pielea moarta si-a pierdut din rigiditate, sterge balsamul si freaca usor buzele cu o perie pentru fata sau cu periuta de dinti. Vei observa bucatele mici de piele care se desprind. Imediat dupa ce ai incheiat exfolierea, reaplica balsamul de buze.

Iti musti buzele?


Rosul unghiilor este un obicei urat. La fel este si rosul sau muscatul buzelor, diferenta este ca acesta poate fi si foarte dureros. Obiceiul de a musca buzele are adesea scopul de a indeparta pielea uscata. Daca iti exfoliezi regulat buzele, nu vei mai avea ce sa rozi de pe ele si vei renunta treptat la acest tic. O alta varianta este sa folosesti constant ruj, pentru ca teama de a nu se sterge sa te impiedice sa iti mai musti buzele.


La fel cum exista substante sau lacuri de unghii cu gust neplacut, exista si balsamuri pentru buze cu gust neplacut. Este o solutie mai radicala, dar merita a fi luata in calcul cand celelalte dau gres.

Hidratare intensa


Pentru ca se uda constant, buzele se deshidrateaza foarte usor. Foloseste cu regularitate un balsam de buze. Grasimile continute de balsam blocheaza umezeala pe suprafata pielii, impiedicand uscarea. Alege intotdeuna un balsam cu factor de protectie solara. Pielea buzelor este subtire si lipsita de melanina, pigmentul care protejeaza impotriva razelor ultraviolete, ceea ce inseamna ca este si mai sensibila la soare. Agresiunea razelor solare asupra buzelor se acumuleaza de-a lungul anilor daca nu le protejezi, efectele fiind petele sau aparitia cancerului.

Buze frumoase, dar si sanatoase


Ceea ce uitam adesea este ca buzele noastre sunt destul de sensibile la infectii sau leziuni. Una dintre cele mai mari greseli este folosirea gloss-urilor sau rujurilor cu mult dupa expirarea termenului de valabilitate.
Pentru ca cele mai multe femei au obiceiul de a-si face o adevarata colectie de gloss-uri si rujuri, in cele mai diferite nuante, durata de folosire a unui gloss se intinde la mult peste cele 6 luni, atat cat este recomandat sa il pastrezi dupa desigilare. De-a lungul timpului, in special in cazul gloss-urilor, bacteriile se acumuleaza si pot provoca infectii la nivelul buzelor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xd.deea.xd pe 2 Oct 2010, 17:24
    Buze frumoase

    Poti de asemenea sa`ti faci un gomaj cu o lingurita de miere si o lingurita de zahar [ e mai bun cel brun dar e ok si cel normal ] dupa ce ai stat vreo 30 min cu gomajul pe buze il poti indeparta cu apa calduta apoi pentru hidratare unpic ulei de maline nu strica...Si voila buzele tale sunt mai senzuale

    0
    1

  • Georgiana pe 24 Ian 2010, 13:13
    Pt Cocolino

    S-ar putea sa ti se intample asta de la dezhidratare.Si mie mi sa intamplat;)

    0
    1

  • Rubyna pe 28 Sep 2009, 18:43
    buzeee

    vreau sa capat un contur natural pentru buze :xCUM SA PROCEDEZ??

    0
    1

  • daniela pe 15 Sep 2009, 08:33
    Pt. Cocolino

    Buna Cocolino, sa stii ca shi mie mi s-a intamplat acelasi lucru...mi-a aparut contur pe buza superioara; shi pe cea inferioara este, dar nu asa de pronuntat; eu nu am dat importanta, am crezut ca mi s-au pigmentat buzele din cauza folosirii indelungate a rujului, iar acest lucru chiar mi-a facut placere ( sa am contur natural); daca vrei sa depigmentezi conturul acesta , ar trebui sa consulti intai un dermatolog, sa stii cauzele aparitiei shi riscul (daca este) in cazul unei depigmentari la nivelul buzelor. Iti urez succes!

    1
    0

  • madalina pe 13 Sep 2009, 14:17
    produse

    eu folosesc pt hidratare un balsam de la logona, cu morcov pt detalii mfligler@yahoo.com

    0
    1

  • Mihaela pe 13 Sep 2009, 08:02
    Pt Cocolino

    Ce produse ai folosit (marca)? Pt ca daca nu sunt de bune calitate e foarte posibil sa ai o reactie adversa la ele... Mi-aduc aminte ca atunci cand eram mica, mama avea si ea un astfel de contur...dar la ea era de la soare, iarna de mai estompa, dar vara, mai ales de la mare, se accentua foarte mult. Din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau, poate doar sa dai o fuga pana la dermatolog (nu stiu daca sunt bune produsele depigmentate pt buze; iti spun totusi ca produsele depigmentante de la Galenic sunt foarte bune - mi le-a recomandat un dermatolog si am auzit si foarte multe pareri pozitive despre ele)

    1
    0

  • Cocolino pe 12 Sep 2009, 21:03
    Contur de buze

    Buna ziua tuturor, Am folosit un ruj si gloss si mi-a aparut un contur maro deasupra buzei superioare (ca si cand as folosi un contur de buze). Ce remedii exista sa indepartez acest contur? Multumesc de raspunsuri.

    0
    1

  • CostiZ. pe 11 Sep 2009, 13:07
    Buze frumoase si sanatoase

    adevarul este ca primul contact in iubire (dragoste) prin intermediul buzelor se face; deci, buze frumos conturate si moi sunt un "must" pentru un sarut cu "fluturasi". Nu stiu care este cea mai buna metoda insa cosmetica ultimilor ani a creat produse excelente pe baza de acid hialuronic ( ruj sau gel) care confera atat volum cat si stralucire buzelor noastre + o hidratare excelenta pe timp de iarna sau vreme cu vant puternic.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod