Pastreaza mai multi bani in buzunarul tau

Afla cum poti economisi bani cu "un click"
E criza! Stai prost cu banii, cu timpul si parca ti-ai pierdut speranta ca ai mai putea face ceva interesant anul acesta. Nu ai timp sa meregi la piata, nu ai bani de distractie, vacanta sau sa schimbi rolele copilului tau. Nu dispera! Problemele tale sunt ca si rezolvate! Cu un click poti economisi si bani si timp!


Cumparaturi online


Nu este un moft sa iti faci cumparaturile de pe internet. Esti o persoana foarte ocupata si ti se intampla sa nu ai timp sa gatesti, sa mergi la supermarket sau uiti sa cumperi un cadou pentru cei dragi.

Cu un click poti economisi timp, efort si bani, iar oferta este foarte variata. Iata cateva site-uri de pe care poti face cumparaturi online: casadecomenzi.ro, superieftin.ro, comenzi.ro sau cumparaturiieftine.ro.
Aici gasesti de la mancare pentru pisici, electrocasnice, accesoriii auto pana la paine prajita, instrumente optice si jucarii pentru copii. Livrarea produselor este gratuita, iar comenzile se pot face non-stop.


Troc pe internet


Desi in strainatate este o practica destul de veche, schimbul de produse pe internet in Romania este de data recenta, dar a prins foarte bine. Gandeste-te! Copilul tau s-a plictisit de bicicleta pe care o are si isi doreste una mai performanta, dar tu nu ai destui bani sa ii cumperi alta.

Ce zici de un schimb? Pui un anunt pe net, in care precizezi faptul ca vrei sa oferi vechea bicicleta la schimb cu una mai performanta, la mana a doua.
De exemplu, pe site-ul schimburi.ro poti face schimb pana si de electronice, haine si chiar obiecte de colectie.


Distractie ieftina


Vrei sa iesi cu prietenii in oras, intr-un club sau intr-un bar, dar banii parca nu sunt intotdeauna de ajuns... Stii care sunt cluburile, barurile, locurile unde poti sa mananci si in care preturile sunt "decente"? Poti intra, de exemplu, pe afterhours.ro.

Este un ghid independent de prezentare a posibilitatilor de petrecere a timpului liber in restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terase, ceainarii, crame, mustarii, cafenele etc., dar si de opinie in legatura cu diversele localuri din Bucuresti. Incearca si 1801.ro, de unde poti afla locurile perfecte pentru petrecerea timpului liber.



Vorbeste in strainatate pe bani putini


Ai rude in strainatate si doresti sa mentii legatura cu ele, sa le auzi vocea mai des, dar convorbirile telefonice sunt foarte scumpe, iar facturile de la sfarsitul lunii iti dau dureri de cap. Skype este un utilitar gratuit si simplu care iti permite efectuarea de apeluri telefonice oriunde in lume in doar cateva minute.

Ai nevoie de un computer pe care instalezi foarte usor si rapid programul. Ofera o gama variata de servicii: de la telefonie gratuita voice-over-IP, la posibilitatea de a suna gratuit numerele "verzi" din diverse tari, la a suna contra-cost in toate tarile lumii cu tarife mici (SkypeOut), dar si de a fi sunat (SkypeIn).


Apelurile sunt gratuite pentru ca suni de la un calculator la altul si nu trec printr-o linie telefonica, deci nu trebuie sa platesti absolut nimic.


Vacante ieftine


Nu ai avut timp sa te relaxezi in acest an si iti doresti o vacanta. Nu esti in bani, dar parca o iesire din rutina ti-ar prinde bine. Intra pe topdeals.com, kayak.com sau getsturism.ro si poti gasi cateva ponturi utile pentru petrecerea vacantei in strainatate. Ai de unde alege.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adryanadg pe 31 Mar 2010, 19:32
    cumparaturi online

    Da sunt bune ca te scutesc de timp. Dar preturile produselor achizitionate online sunt, cel putin la alimente, mai mari decat daca te duci la piata sau la supermarket. Pretul transportului e 0 dar e oricum inclus in pretul produselor luate. Personal nu mi se pare atat de rentabil.

    0
    0

  • Hayat pe 11 Sep 2009, 17:39
    mmda..

    legat de cumparaturile online sau schimburile online... am auzit ca au luat destui teapa. deocamdata noi nu prea suntem educati pentru asa ceva.

    0
    0

  • rahela_mioara pe 11 Sep 2009, 10:41
    interesant

    cumparaturile online..nu am incercat, dar tot mai mult se vorbeste despre acest subiect

    0
    0

  • cris_raducan pe 11 Sep 2009, 07:28
    Interesant

    Lucruri bune de stiut

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod