7 reguli de aur in machiaj

Iti place sa fii mereu in centrul atentiei, iti alegi cu grija tinuta si accesoriile, si acorzi mereu atentie modului in care iti aranjezi parul si te machiezi. Indiferent de stilul si culorile alese, sunt lucruri de care trebuie sa tii mereu cont pentru a avea un ten bine ingrijit si un chip atragator.

1. Ingrijeste-ti zilnic pielea

Trebuie sa ai grija sa ii oferi zilnic igiena si hidratarea de care are nevoie. Oricat de grabita sau obosita ai fi, nu uita de demachierea de seara si de curatirea de dimineata. O data pe saptamana foloseste un produs pentru gomajul fetei si aplica o masca cu proprietati nutritive.

2. Tine cont de lumina

Daca preferi sa te machiezi in fata oglinzii mari din baie, la lumina artificiala, trebuie sa verifici mereu "opera de arta" de pe chipul tau la lumina naturala. Aceasta precautie te va feri de surprizele neplacute.

3. Respecta armonia culorilor

Stiu ca tentatia este mare si uneori esti pusa in dificultatea de a alege atunci cand ai in fata o trusa bogata si cu multe culori. Pentru a avea rezultate bune trebuie sa tii cont de faptul ca nu toate culorile se potrivesc intre ele. Incearca sa folosesti maxim trei sau patru culori si fii atenta cum combini tonurile calde cu cele reci.

4. Machiaza-te pas cu pas

Nu sari peste nicio etapa. Tenul este primordial deoarece reflecta stralucirea chipului si influenteaza decisiv machiajul realizat. Dupa ce ai aplicat fondul de ten si fardul de obraz, treci la ochi. Incepe cu anticearcanul si termina cu rimelul. Lasa buzele la sfarsit, iti va fi mult mai usor sa alegi nuantele de ruj pe care le vei combina.

5. Urmareste-ti scopul

Fii atenta sa nu iti incarci chipul cu prea multa culoare. Pune-ti in valoare fie ochii, fie buzele si nu incerca sa le scoti in evidenta pe ambele. Tine cont de faptul ca privirea unei persoane va fi atrasa involuntar de culoare. Astfel, daca ai de sustinut o prezentare si iti doresti sa fii ascultata, pune accentul pe buze. Daca iti doresti ca privirea ta sa fie vedeta, acorda-i prioritate si ofera-i mai multa culoare.

6. Pune-te in valoare

Nu exista chip perfect. Cu totii avem defecte. Ascunderea sau estomparea lor este unul dintre scopurile machiajului. Uita de defecte si joaca-te cu atuurile tale!

7. Zambeste

Vrei un machiaj stralucitor fara a folosi culori extravagante? Asul este la tine: zambeste! Machiajul tau va fi mult mai reusit, ochii se vor umple de stralucire iar oboseala de pe chip va disparea.


 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alinna pe 26 Nov 2009, 19:14
    Imi place!

    Ms pentru sfaturile de mai sus! chiar miau fost de folos...:) >:D

    0
    0

  • muzzza pe 28 Oct 2008, 18:44
    machiajul

    super rubrica multe dintre noi nu stim sa ne machem multumim eva pt ajutor :d

    0
    0

  • oana pe 20 Aug 2008, 16:39
    ingrijire

    dap trebe sa ai mare grija de tenul tau asa k fetelor ingrijitiva:X:X.....is multe produse fff bune.....pooooop[:*]:-h>:D<

    0
    0

  • carmina02 pe 16 Apr 2008, 01:48
    afrodita.shop

    Vreti sa aratati bine fetelor? Aducem o gama foarte larga de produse profesionale (joico,l`oreal,wella,matrix, tigi bed head ,opi,creativ nail design si multe altele ) ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Cheltuiti mai putin ! Contactati-ne la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte! Va stam la dispozitie si cu un site in limba engleza www.afrodita.shopmarking.com !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod