Scapa de cearcane!

Problema cearcanelor este una dintre cele mai frecvente cu care ne confruntam si care sta in calea frumusetii noastre. Desi esti tentata sa crezi ca doar tu nu iti poti masca oboseala, fii pe pace! Majoritatea femeilor au aceasta dilema. Modul de viata actual, asociat cu stresul si oboseala, favorizeaza aparitia cearcanelor. De asemenea, ele pot avea o origine ereditara. Indiferent care este cauza lor, nu uita ca alcoolul, tutunul si stresul le accentueaza si te impiedica sa ai un ten luminos.

Daca te confrunti cu o oboseala trecatoare, ai la indemana doua solutii:

Foloseste zilnic produse pentru ingrijire ochilor. Mai intati trebuie sa faci distinctie intre cremele impotriva cearcanelor, a ridurilor sau a pungilor de sub ochi. In primul caz, vei obtine o actiune de drenare si de stimulare a microcirculatiei. In al doilea, cremele te ajuta sa previi, sa atenuezi sau sa tratezi ridurile de la coltul ochilor. Pentru a diminua cearcanele trebuie sa apelezi atat la cremele de contur cat si la anticearcane. Este bine sa stii ca cele mai utile sunt produsele aplicatea seara doarece noaptea pielea se innoieste iar activitatea celulara este mai intensa.

Machiajul este o metoda buna pentru a ascunde cearcanele. Alege o nuanta de anicearcan mai deschisa decat fondul de ten pe care il utilizezi. Pentru cearcanele brun-galbui alege o nuanta de roz, iar pentru cele albastru-violet, una galben-orange. Anticearcanul se aplica de la coltul interior al ochiului spre cel exterior. Fii atenta ca produsul sa fie bine uniformizat. Poti aplica si un pic de pudra pentru a-l fixa mai bine. Tine cont de faptul ca in acest caz nu se aplica si fond de ten sub anticearcan.

In cazul in care originea cearcanelor tale este ereditara, produsele de ingrijire nu au niciun efect. Ai doua posibilitati de a interveni:

Daca cercanele au format deja o adancitura sub ochi, trebuie sa apelezi la chirurgia estetica. Modalitatea de tratare este injectarea unui produs care duce la gomarea cearcanelor, umfland partea de sub ochi. De obicei, substanta folosita este colagenul sau acidul haluronic al carui efect nu dureaza insa mai bine de un an. Dezavantajul este acela ca dupa aceasta perioada, injectia trebuie facuta din nou. Acidul polilactic are un efect de doi pana la trei ani, dar dezavantajul consta in faptul ca s-ar putea sa te trezesti cu pungi in loc de cearcane. Pentru ca interventia sa fie reusita trebuie sa apelezi la un specialist renumit si sa faci cateva sedinte de testare inainte.

Machiajul este mai putin eficient in acest caz, dar aplicat cu profesionalism poate da rezultate. Bine inteles ele sunt unele de durata foarte scurta. Pentru a-ti ascunde cearcanele prin machiaj, trebuie sa aplici fondul de ten pe toata fata. Alege un anticearcan cu doua tonuri mai deschis decat cel al fondului de ten utilizat. Vei conferi volum acelei zone a fetei. Utilizeaza un produs fluid sau sub forma de baton. In cazul in care apartii tipului de femeie mediteraneeana, cearcanele sunt inchise si se datoreaza pigmentarii foarte pronuntate a pielii. Foloseste o crema cu efect de diminuare a pigmentului si fii atenta la cantitate daca nu vrei sa obtii efectul invers: un cerc alb sub ochi.



 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nadia pe 4 Mai 2010, 11:43
    vreau sa scap de cearcane imediat

    As vrea numele unor clinici care fac operatii de umplere a cearcanelor si cam cat costa sau care e procedura

    3
    1

  • maria pe 2 Mai 2010, 12:23
    cearcane profunde

    nu le pot ascunde in totalitate.. se ascund dar dupa cateva ore apar iar..sunt mai movii .. ce pot face? sunt disperata cam cat costa operatia ..?

    2
    0

  • adina384 pe 9 Sep 2009, 13:33
    tratament anticearcan cu acid hialuronic

    Va dau si link-ul celor de la care am luat eu:http://medintex.bizoo.ro/vanzare/47689/Tratament-anticearcan-My-Eyes-Stick

    0
    0

  • adina384 pe 9 Sep 2009, 13:29
    tratament anticearcan cu acid hialuronic

    Si eu am avut probleme cu cercanele dar acum de cand am descoperit Tratamentul Anticearcan de la My Eyes pe baza de acid hialuronic sunt chiar multumita de rezultat iar pretul e chiar bun pentru rezultatele obtinute.Dupa cum stiti acidul hialuronic hidrateaza pielea dandu-i in acelasi timp un aspect mai ferm si elestic. Mult succes.

    0
    0

  • Tania pe 17 Aug 2008, 13:42
    cearcanele

    Va rog sa imi spuneti si mie cat costa si unde imi pot face o injectare cu acid haluronic la nivelul cearcanelor.M-am sa turat de ele si cosmeticele de pe piata nu au dat niciun rezultat.Va multumesc

    1
    0

  • elena pe 30 Iun 2008, 01:43
    cearcane

    eu personal nu cred deloc in produsele pentru ingrijireaochilor, ma refer la creme , geluri s.a.md..de cate ori am folosit astfel de produse( unele dintre ele foarte scumpe de cateva milioane de lei) nu s a intamplat nimic, din contra am fost uimita sa observ k mi s au accentuat si cearcanele si ridurile iar zona de sub ochi a devenit sensibila.dupa ce nu le mai foloseam totul revenea la normal,asa ca nu cred in chestiile astea.oricum contin prea multe substanta chimice care in timp isi arata coltii.femeile care folosesc prea multe creme si farduri arata dezastruos dupa 40 de ani

    0
    0

  • cristina pe 3 Mar 2008, 23:58
    chirurgia estetica pt indepartarea cearcanelor

    cam cat costa chirurgia estetica pt disparitia cearcanelor,injctia cu acid haluronic??

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod