6 produse de machiaj pe care trebuie sa le ai in aceasta toamna

Tendintele in machiaj ale sezonului de toamna-iarna 2005-2006 se caracterizeaza in egala masura prin naturalete si aristocratie. Cu ajutorul produselor recomandate de Eva.ro, vei obtine un aspect simplu si feminin, iar peste chipul tau va pluti o nota generala de mister nedefinit si seducator. Perfectiunea este mai usor de atins decat ti-ai fi imaginat!

Curve Creator - mascara ce confera volum si curbeaza genele

Exista un secret pentru gene extrem de sexy: Curve Creator. Cea mai noua creatie de la Deborah are drept efect gene pline si curbate. Puterea de curbare este rezultatul proprietatilor complexului Stretch, care curbeaza genele si le pastreaza astfel cat mai mult timp. Micro-particule de silica, din compozitia sa, ingroasa genele si le confera volum. Ceara naturala si derivatii de rasina asigura o flexibilitate foarte buna si o mare putere de rezistenta, in timp ce D-Pantenolul si Vitamina E protejeaza genele.
Produsul este testat oftalmologic.
Pret recomandat: 28.00 lei noi.

Stralucirea discreta a perlei, cu High-Tech eye shadow trio

Deborah a creat Ombretto Trio Hi-Tech: un fard de pleoape trio cu o formula superba si foarte rezistenta - pigmenti puri si un procentaj de praf sclipitor. Este hipoalergenic si foarte bine tolerat de ochii sensibili.
Culoarea poate fi dramatic intensa si irizanta sau poate fi naturala, luminoasa si subtila. Secretul consta in formula Wet & Dry. Aplicat uscat, se obtine un efect brumat irizant, iar daca este aplicat umed, nuanta va fi intensa si mai dramatica.
Pret recomandat: 27.00 lei lei noi.

Corector pentru un ten perfect

Este adevarat ca nimeni nu poate avea un ten perfect, dar Avon s-a gandit la acest lucru si iti propune un corector performant, intr-o paleta de culori completa, care raspunde tuturor nevoilor tale.
Produsul este indispensabil daca iti doresti sa ai un ten ireprosabil. Imperfectiunile fetei sunt perfect acoperite, iar efectul este extrem de natural.

Nuanta ivorie estompeaza cearcanele si lumineaza tenul obosit si tern. Corectorul bej estompeaza petele de culoare si cearcanele, in timp ce tonul de bej inchis corecteaza conturul fetei. Nuanta verde reduce roseata pielii (pete, cosuri, vase capilare dilatate).
Pret: 13.49 lei noi.

Fond de ten pentru o frumusete fara cusur

De ce fondul de ten nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata din trusa de machiaj? Pentru ca uniformizeaza culoarea tenului, ascunde imperfectiunile si confera un aspect catifelat. Folosirea bazei de machiaj Invisible Light Illuminating, de la Avon, este indicata pentru obtinerea unui efect de luminozitate si vitalitate.
Pret: 19.99 lei noi.


Prospetimea tenului in nuanta de piersica

Tenul perfect este completat in obraji de atingerea subtila si sclipitoare de culoarea piersicii pe care o da noua nuanta Cranberry a minunatei Brilliance Powder, de la The Body Shop. Este parfumata cu aroma delicata de merisor si poate fi aplicata atat pe fata, cat si pe decolteu.

Aceasta pudra ofera pielii instantaneu o stralucire iradianta de culoare cupru-roz, iar tenul va capata un aspect sanatos si stralucire de toamna. Brilliance Powder contine ulei din nuca de marula aprovizionat prin programul Community Trade, pentru ca pielea sa fie hidratata si ingrijita in timp ce este subtil colorata. Produsul se poate aplica pe pometii obrajilor, pe decolteu si chiar pe par, pentru un look cu aspect sanatos si o stralucire divina.
Pret: 63.70 lei noi.

Buze senzuale si cu sclipiri metalice

Buzele lucioase ale acestui sezon au si ele parte de tratamentul sclipirilor metalice.
Imbietoarele Glimmer Glosses, de la The Body Shop, se gasesc in trei nuante florale in editie speciala si fac parte din categoria produselor "must have" pentru acest sezon.

Nuanta Passion Berry este subtila dar sexy, are culoarea afinei cu o tenta de sclipire argintie. Harmony Pink este frumoasa si feminina, cu adaos de scantei metalice. Pentru un luciu ultra tineresc, alege nuanta Precious Pink, de culoarea piersicii cu reflexe metalice, pentru un final ademenitor si neasteptat.
Pret: 44.60 lei noi.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod