Nu lasa frigul sa-ti afecteze frumusetea

A te imbraca gros si a avea grija de pielea ta in timpul iernii nu tine de lux sau cochetarie, ci de necesitate. Cu toate acestea ea devine mult mai sensibila din cauza frigului si are tendinta de a se usca sau, mai rau, a se zgaraia si crapa.

Poti lupta impotriva frigului hranindu-ti si hidratandu-ti pielea cu ajutorul produselor cosmetice special create in acest sens. Scopul este sa restabilesti echilibrul filmului hidrolipidic de la suprafata care serveste de bariera naturala de protectie a pielii, aceasta avand tendinta sa fie afectata de frig.


Lipsita de aceasta protectie, pielea devine mult mai sensibila, se inroseste si iti confera senzatia de mancarime sau usturime. Daca problemele se mentin sau evolueaza chiar, pot aparea si leziuni ale pielii sau crapaturi. Este mai bine sa previi aceste probleme printr-o ingrijire corespunzatoare, pentru a nu fi nevoita mai tarziu sa vizitezi medicul dermatolog. Aplicarea unei creme hidratante o data sau de doua ori pe zi este o masura de precautie suficienta, avand in vedere clima tarii noastre.

Daca ai o piele uscata de la natura, va trebui sa ii dublezi protectia, alegand o crema mai bogata in substante hranitoare decat cea pe care o folosesti in mod curent.
In cazul in care pielea ta se incadreaza la tipul gras, vei opta pentru o textura mai uleioasa, crema este preferabila gelului, dar nu foarte bogata.

Pe timpul iernii, evita produsele de ingrijire prea agresive. Schimba-ti obiceiurile si foloseste un sapun fara soda si un lapte demachiant bland, in locul celui obisnuit. Tine cont de faptul ca, in general, produsele care se utilizeaza fiind diluate cu apa usuca pielea.

Zonele cele mai afectate de frig sunt mainile si buzele. De aceea ele necesita o atentie deosebita, fiind sarace in elemente protectoare cum ar fi sebumul.
Efectele unei ingrijiri necorespunzatoare nu vor intarzia sa apara avand in vedere faprtul ca sunt permanent expuse la frig, vant si schimbari bruste de temperatura.

Ai grija sa iti usuci foarte bine mainile de fiecare data cand le speli si sa aplici o crema hidratanta de mai multe ori pe zi. Este recomandata ca ea sa fie bazata pe glicerina, element care fixeaza apa in piele. Atunci cand iesi din casa, nu uita sa porti intotdeauna manusi deoarece protectia vestimentara este la fel de importanta ca cea cosmetica. Manusile pot fi mai groase sau mai subtiri, in functie de temperatura si de momentul zilei.


Buzele au tendinta sa se usuce foarte repede, sub efectul umiditatii asociate cu frigul. Pentru a evita senzatia de arsura si buzele crpate, ai la indemana o singura solutie: balsamul protector folosit in mod constant. Nu ezita sa aplici o crema speciala pentru contur pentru a restabili echilibrul de hidratare.




 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tonya pe 18 Apr 2008, 17:31
    Incearca si tu

    Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai copiaza errata:erata://bux.to/?r=genesis62 in internet explorer 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo.La referrer scrii genesis62 (daca nu e deja scris). 3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi.4. exemplu: » Tu dai click 10 ads /zi = $0.10 » 170 referrals dau click 10 ads/zi = $17.00 » Cistigul tau pe zi = $17.10 » Cistigul tau pe saptamina = $119.70 » Cistigul tau pe luna = $510.00 5.Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe 'Payments' si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. 6.Important este sa fi constant,sa intri in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile din 'surf ads'.... Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membra pe site-ul asta din ianuarie 2008 si pana acum fac 400 dolari pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita,e un venit frumusel si constant.Multa Bafta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod