Metode alternative de slabit

Te-ai saturat de kilogramele in plus care nu vor sa dispara in ciuda dietelor drastice? Terapiile alternative iti vin in ajutor.
Te-ai saturat de kilogramele in plus care nu vor sa dispara in ciuda dietelor  drastice? Terapiile alternative iti vin in ajutor. Afla cum te pot ajuta sa slabesti doua dintre cele mai cunoscute terapii. Dr. Codrut Tutu, specialist Acupunctura si Apifitoterapie si terapeutul Florin Manoloiu iti explica cum actioneaza aceste terapii.

Acupunctura

 
Pe langa numarul mare de afectiuni tratate sau ameliorate de aceasta terapie, acupunctura poate ajuta si persoanele care doresc sa scape de kilograme. Cum? Dr. Codrut Tutu, specialist Acupunctura si Apifitoterapie explica: "Revenirea la o greutate optima trebuie insotita de un tratament care sa elimine cauzele acumularii de tesut adipos: disfunctii ale organelor, afectiuni cronice, dereglari endocrine, etc. Toate acestea pot fi provocate de un stil de viata dezordonat si suprasolicitant, de o alimentatie neadecvata si de stres."  
 
Efectele stresului pot fi eliminate prin acupunctura si produse din plante. "Modificarea obiceiurilor alimentare se realizeaza cu participarea pacientului si prin asocierea unei diete cu acupunctura si produse din plante. In privinta stilului de viata, medicul curant poate interveni doar cu sfaturi si indrumari, depinzand doar de pacient daca acesta alege sa urmeze indrumarile sale sau nu", completeaza dr. Tutu.
 
Tot prin acupunctura si produse din plante se pot trata si afectiunile sau disfunctiile din organism, pentru a permite organismului sa elimine tesutul adipos acumulat. "De exemplu, in cazul unui dezechilibru endocrin, daca se urmeaza doar o dieta, dupa finalizarea acesteia, kilogramele pierdute vor fi acumulate din nou, intrucat secretia de hormoni nu a fost readusa la valori normale, iar organismul metabolizeaza grasimile tot pe baza unei informatii eronate. Tot prin acupunctura se inhiba pofta de mancare si se accelereaza metabolismul celular. Deci, scaderea in greutate intervine ca urmare a redobandirii starii de sanatate si a echilibrului metabolic si hormonal", declara dr. Tutu.
 

Reflexoterapia

 
In cazul in care vrei sa slabesti, si reflexoterapia iti poate fi de mare ajutor, insa doar insotita de o dieta si de un program de miscare. "Reflexoterapia este o tehnica speciala de masaj digital care se bazeaza pe relatia dintre anumite zone reflexe (zone care se gasesc la nivelul extremitatilor corpului uman) si activitatea aparatelor si sistemelor organismului. Odata cu trecerea timpului, au aparut numeroase teorii, privind modul de actiune al acestei terapii. Majoritatea acestor teorii au ajuns la un numitor comun si anume: sistemul nervos este cheia", explica terapeutul Florin Manoloiu.
 
Reflexoterapia si-a dovedit eficienta in tratamentul multora dintre afectiunile frecvente ale sistemului digestiv. Din cauza functiilor complexe, tractul digestiv este foarte sensibil si raspunde promp la diverse tipuri de alimente si bauturi pe care le ingeram, intretinand sanatatea sau provocand bolile, in functie de tipul si calitatea regimului alimentar. "Aportul crescut de alimente poate sa apara pe fondul unei stari de incordare psihica, de stres, iar starile de stres, nervozitate, emotiile puternice si altele pot duce la o secretie crescuta a somacului. Aceasta secretie crescuta ne poate da o falsa senzatie de foame", avertizeaza specialistul. In acest caz daca sunt masate zonele reflexe ale sistemului nervos, hipofizei si stomacului, se obtine o reglare a secretiei acestuia din urma si disparitia senzatiei de foame.
 
La persoanele supraponderale "care au diagnosticata o patologie hormonala, de cele mai multe ori tiroidiana, reflexoterapia ajuta, prin activarea zonelor reflexe la reglarea functiilor hipofizei si tiroidei", declara dr. Manoloiu.
 
Reflexoterapia nu inlocuieste tratamentul hormonal care a fost recomandat,  avertizeaza specialistul, iar, ca unica metoda, nu duce la scaderi spectaculoase de greutate, dar vine in ajutorul celorlalte metode de slabit.

Ab Rocket

Aparat fitness pentru muschii abdominali. In doar 5 minute pe zi vei dobandi un abdomen de invidiat fara dureri de spate sau de ceafa.
349,00
TVA Inclus
17 Februarie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SIMONA pe 13 Apr 2010, 13:36
    slabit

    prima zi -600 gr.iaurt + plus cel putin 2 litrii apa/ceai verde ziua 2-6 cartofi medii fierti +plus cel putin 2 litrii lichide ziua 3- 6 mere + plus cel putin 2 litrii lichide ziua 4-6 oua fierte + plus cel putin 2 litrii lichide ziua 5- 600 gr branza +plus cel putin 2 litrii lichide ziua 6 - 600 gr pui fiert +plus cel putin 2 litrii lichide sigur se slabesc 5 kg. eu am incercat si merge . dar trebuie ambitie

    0
    0

  • elutza pe 9 Mar 2009, 22:27
    klary

    si eu iti recomand zineryt.....e singurul care a functionat la mine....desi la inceput e ma idur cu tenul....e foarte bun!si costa cam 30 lei...iti ajunge cam o luna jumate

    0
    0

  • desisuca pe 9 Mar 2009, 19:14
    pt klary

    da.i cu zineryt... gasesti in farmacii

    0
    0

  • gabriela pe 9 Mar 2009, 12:11
    pentru MARIA MICLAUS

    daca iti doresti cu adevarat sa slabesti sanatos,eu te pot ajuta !suna-ma la tel.0741527294 si discutam!

    0
    0

  • miclaus maria pe 9 Mar 2009, 11:35
    buna

    va rog sa mi spuneti si mi e cum sa scap de kg in plus. am 29 de ani si am 90kg.vreau sa zlabesc da nici o cura nu si face efectul. va rog sa ma ajutati. va multumesc mult

    0
    0

  • elizi pe 23 Feb 2009, 10:23
    cursuri de frumusete

    extraordinar de interesante,dar ce pacat ca sunt din provincie,consider ca sunt extraordinar dee utile mai ales acum

    0
    0

  • klary pe 22 Feb 2009, 21:08
    frumusete

    cum sa scapi de cosuri ??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod