6 trucuri ca să ai picioare super sexy vara asta

Vremea se încălzeşte treptat, ceea ce înseamnă că ne păregătim pentru rochiţe, fuste şi pantaloni scurţi. Acum este momentul să le oferi picioarelor tale ceva mai multă atenţie şi să apelezi la tratamente menite să le facă şi mai frumoase şi sănătoase.
Vremea se încălzeşte treptat, ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru rochiţe, fuste şi pantaloni scurţi. Acum este momentul să le oferi picioarelor tale ceva mai multă atenţie şi să apelezi la tratamente menite să le facă şi mai frumoase şi sănătoase.

Iată cinci trucuri pe care să le încerci ca să i picioare foarte sexy:

Duşuri alternante


Duşurile alternate te ajută să îţi tonifiezi musculatura, să stimulezi circulaţia sanguină şi să scapi de celulită. Alternează apa caldă cu cea rece timp de câteva minute, de ficare dată când faci duş.
Vei putea observa schimbările benefice în scurt timp.

Piele perfectă


Exfolierea te ajută să scapi de celulele moarte de piele care îţi răpesc din frumuseţea picioarelor. Pentru că se descuamează şi formează un strat aspru, pielea uscată trebuie îndepărtată fie prin periere uscată, înainte de duş, fie printr-un masaj de exfoliere.

Mălaiul, zaţul de cafea, sarea de mare şi zahărul sunt câteva exfoliante naturale pe care le găseşti în bucătăria ta.

Masajul


Dacă stai mult timp pe scaun sau în picioare, masajul este esenţial ca să le redai sănătatea picioarelor tale. Un masaj simplu, realizat cu o rolă specială, în fiecare seară, ajută la stimularea circulaţiei şi la relaxarea musculaturii.
În acest fel te asiguri că previi apariţia varicelor sau a capilarelor vizibile.

De asemenea, masajul te poate scăpa şi de celulită. Click aici pentru a descoperi o tehnică de masaj anticelulitic pe care să o pui singură în aplicare.

Muşchi tonifiaţi


Excerciţiile, chiar şi cele mai simple, sunt de un real folos pentru menţinerea frumuseţii picioarelor tale. Stabileşte 3 zile pe săptămână în care să faci timp de 15 minute exerciţii special concepute pentru musculatura picioarelor. Click aici pentru a descoperi 6 astfel de exerciţii.


Remodelare


Împachetările pe care le poţi face singură acasă, cu o simplă folie alimentară, sunt foarte eficiente şi, mai ales, foarte ieftine şi comode. Aplică pe piele o cremă anticelulitică sau un amestec natural cu efecte remodelatoare, precum cel de cafea şi ulei de măsline, apoi înfăşoară-ţi fiecare picior cu folie alimentară din plastic.

În articolul Celulita: 5 împachetări de făcut acasă găseşti şi alte reţete naturale care combat celulita şi îţi remodelează picioarele.

Puţină strălucire


Hidratarea este esenţială ca picioarele tale să arate extrem de sexy. Iar dacă apelezi la un mic truc, rezultatul va fi şi mai spectaculos.
Foloseşte o loţiune sau unt de corp cu particule strălucitoare foarte fine, pentru ca picioarele tale să arate radiant.(Foto: iStockphoto)
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adri pe 23 Aug 2012, 13:44
    zahar

    eu zaharul il amestec cu gelul de dus,e un scrub natural si de efect

    0
    0

  • FairyDyana pe 9 Iul 2012, 13:24
    zahar

    cum se poate folosi zaharul ca pielea sa se exfolieze ? pur si simplu se aplica pe piele? :O

    0
    0

  • Deea pe 15 Mar 2012, 14:44
    Eva

    In sfarsit un articol bun pe eva.ro :)

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod