Masaj anticelulitc, la tine acasă!

Nu vrei să cheltuieşti o avere pe terapiile anticelulitice din saloanele de înfrumuseţare? Poţi beneficia de tratamente asemănătoare chiar şi la tine acasă! Un exemplu este masajul anticelulitic, pe care ţi-l poţi face singură.

Nu vrei să cheltuieşti o avere pe terapiile anticelulitice din saloanele de înfrumuseţare?

Poţi beneficia de tratamente asemănătoare chiar şi la tine acasă! Un exemplu este masajul anticelulitic, pe care ţi-l poţi face singură.

Masajul stimulează circulaţia sanguină şi contribuie la o mai bună oxigenare a ţesuturilor din zonele cu probleme, precum fese, şolduri, picioare sau abdomen.

Foloseşte o cremă anticelulitică de bună calitate, pe care să o aplici în aceste zone şi să masezi ferm, dar fără să strângi pielea foarte tare.

Deşi în saloanele de specialitate masajul anticelulitic este foarte agresiv, aceasta nu este o abordare sigură pentru sănătatea ta.

Prin aplicarea unei presiuni ridicate la nivelul ţesutului, celulele adipoase de mari dimensiuni sunt efectiv sparte şi dispar pentru o scurtă perioadă de timp, dar după ce se refac, celulita se întoarce!


Important este să contribui prin masaj la eliminarea toxinelor din zonele afectate, nu să-ţi distrugi ţesuturile.

Iată un filmuleţ care îţi prezintă o tehnică delicată de masaj anticelulitic:


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod