Axion lichid spală vasele raăid şi eficient chiar şi în apă rece!

În perioada sărbătorilor de Paşte, pe lângă provocarea de a pregăti o masă delicioasă pentru invitaţii tăi, vei dori să-i impresionezi şi cu o casă care străluceşte de curăţenie.

În perioada sărbătorilor de Paşte, pe lângă provocarea de a pregăti o masă delicioasă pentru invitaţii tăi, vei dori să-i impresionezi şi cu o casă care străluceşte de curăţenie.

Produsele Ajax şi Axion, acum disponibile la preţuri speciale, te ajută să aduci prospeţimea aerului de primăvară în casa ta. Beneficiind de reducerile de până la 25%, valabile până la sfârşitul lunii martie, poţi aloca mai multe resurse cadourilor familiei tale. În plus, datorită eficacităţii acestor produse de curăţenie, economiseşti timp şi energie pentru a te putea dedica mai mult celor dragi.



AXION LICHID, beneficiind acum de 20% reducere la sticla de 750 ml, are la bază o formulă inovatoare care te ajută să speli vasele rapid şi eficient chiar şi în apă rece. Datorită ingredientelor active, produsele din gama Axion Lichid îndepărtează cele mai dificile pete de grăsime întărită, lăsând vasele perfect curăţate şi degresate. Pentru vase care strălucesc, poţi alege din noua gamă Axion Lichid produsul care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale. Poate fi: Axion Lichid Bicarbonat, cu extract de grapefruit care asigură o degresare rapidă, Axion Lichid Lime care are un parfum proaspăt şi îndepărtează eficient murdăria, Axion Lichid Balsam care îţi protejează mâinile prin formula sa delicată, eliminând în acelaşi timp grăsimea persistentă sau Axion Lichid Lemon cu un parfum proaspăt de lămâie.
Datorită produselor de la Axion, spălatul vaselor nu mai este o problemă. Vasele vor fi perfect curate, într-un timp scurt şi cu un efort minim. 

Axion Lichid 750ml: 3,79 ron. *Promoţiile sunt disponibile până pe 31 martie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod