Frumuseţe de vedetă: Gabriela Cristea te învaţă cum să-ţi îngrijeşti pielea


Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.
Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine“, de la Kanal D, a acceptat să le dezvăluie cititoarelor eva.ro cum reuşeşte să îşi menţină silueta şi cum îşi îngrijeşte părul.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?


Gabriela Cristea: Cred că optimismul şi inducerea unei stări de bine te fac să te menţii în formă şi să ai un tonus în care tu să dobordezi de încredere.

Ai ţinut vreodată o dietă? Ce a dat rezultate în cazul tău?

Cred că toată viaţă mea, într-un fel sau altul, am ţinut dietă, ceea ce este greşit pentru că nu trebuie să ţii dietă, ci să îţi formezi un stil de viaţă care să fie cât mai aproape de unul sănătos. Trebuie să mănânci cinci mese pe zi, puţin şi des, alimente care să te ajute, să te vitaminizeze, să îţi dea energie. Nu trebuie să faci asta într-un regim de şapte - zece zile sau cum mai vedem prin diverse reviste, ci trebuie să o ţii pe tot parcursul vieţii. Da, am şi momente când fac şi excese, cum ar fi de Crăciun, şi pun câteva kilograme, dar pe parcurs scap de “extra kilograme”.

Cât de des mergi la sala de fitness sau aerobic?


De 4-5 ori pe săptămână. Mai am şi momente când chiulesc sau sunt leneşă, dar în mare parte cam acesta este programul meu săptămânal pentru sala de fitness.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Îmi place să alerg pe bandă.
Am avut un an în care am alergat în parc pe ghetele de kangoo. Îmi plac exerciţiile cardio în detrimentul celor bodybuilding.

Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Nu am trucuri nonconformiste, ci sunt nonconformistă prin conformismul de care dau dovadă.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Mai nou, folosesc uleiul de argan, inclusiv când vine vorba de ten sau de corp şi îmi fac măşti cu zaţ de cafea, amestecat cu ulei de argan şi miere.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Din păcate, cred că dacă nu te înzestrează natura cu un par sănătos poţi să îl ajuţi într-o mică măsură.
Sănătatea podoabei capilare ţine foarte mult de alimentaţie, dar mai ales de structura genetică a fiecăruia în parte. Am un păr foarte sănătos chiar dacă nu prea mă ocup de el.

Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?


De obicei mă spăl dimineaţa pe păr, iar seara mă dau pe vârfuri cu ulei de argan. Pe lângă aceasta, folosesc şi masca de faţă despre care v-am povestit mai sus.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 9 Apr 2014, 15:01
    sa fim seriosi !

    Acum...si ea o fi vreo frumusete ?! ce sfaturi sa dea ?!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod