Stilul da tonul

Zambetul tau sa fie plin de personalitate, sa fii recunoscuta in cercul de prieteni din pricina stilului adoptat si sa arati mereu bine fara prea multa bataie de cap. Fiecare dintre noi isi doreste acest lucru si uneori este atat de usor de obtinut!

Adopta-ti un stil
Stilul personal este intotdeauna binevenit - nu se demodeaza si nici nu este "dictat" de schimbarile de anotimp. Odata ce l-ai gasit pe cel potrivit tie, nu trebuie sa te mai chinui incercand sa "te potrivesti" modei. Atunci cand ai sa te simti bine in tot ceea ce porti si nu vei depune foarte mult efort sa faci acest lucru, ceva este sigur: ti-ai gasit stilul potrivit. Si vei avea incredere in tine: vei merge ca o invingatoare.
- Foloseste haine care sa scoata in evidenta punctele tale forte si sa le le acopere pe cele mai slabe. Nu renunta la stilul tau daca te prinde bine, chiar daca nu este tocmai in pas cu moda.
- Adauga multa culoare garderobei tale. Foloseste culorile pentru a-ti accentua infatisarea, dar nu le alege pe cele care nu se potrivesc culorii pielii tale.
- Accesoriile trebuie sa fie in permanenta prezente, dar evita sa folosesti prea multe odata: opreste-te la o piesa fabuloasa, clasica.

Magia machiajului
Oricand vei avea indoieli in legatura cu machiajul potrivit la momentul potrivit, aceste sfaturi te vor ajuta sa potrivesti rujul cu pudra si fardul.
- Aplica mereu pe buze un balsam inainte sa aplici rujul: buzele vor parea atunci mult mai moi. Si pentru ca ele sa aiba mai mult volum, aplica putin luciu de buze in centrul celei inferioare.
- Foloseste un burete pentru a aplica pudra in locul unui pamatuf pentru ca ajuta pudra sa intre in piele mult mai repede.
- Pentru ca fardul sa nu se adune pe pleoape, aplica o crema inainte de fard.
- Pentru ca genele tale sa nu se lipeasca intre ele, adauga pudra inainte de mascara.

Ce sa faci si ce sa nu faci petru fata ta
DA
- Ofera-ti un minut sau ceva de genul asta ca sa-ti masezi pielea fetei in fiecare zi.
- Lasa pielea sa respire zilnic cateva minute zilnic - adica nu-i aplica creme sau farduri.
- Demachiaza-te si folosete crema hidratanta nu numai pentru fata, dar si pentru gat.

NU
- Nu folosi apa fierbinte atunci cand te speli pe fata si nici prea rece: aceste temperaturi pot afecta vasele de sange ale fetei.
- Nu lasa apa sau lotiunea tonica pe fata ta prea mult timp.
- Nu schimba mereu produsele cosmetice. Vezi care se potriveste pielii tale si ramai fidela lor.

Energizeza-te
Prepara-ti singura bauturile energizante din fructe sau din legume. Incearca sa amesteci jumatate de ananas cu lapte si o banana. Pune-l la rece inainte de a-l bea.

Fii optimista: atitudinea negativa iti poate afecta energia.

Nu renunta la micul dejun, pentru ca altfel energia ta se va injumatati pana la pranz si te vei concentra mai greu. Painea neagra, cerealele, iaurtul si fructele iti vor tine mai mult de foame decat painea alba sau croissantele.

Ai grija de zambetul tau!
Un zambet alb va face minuni pentru imaginea ta, ca sa nu mai vorbim de increderea in sine pe care ti-o confera. Daca dintii tai nu mai sunt atat de albi, nu-ti face probleme: acum pentru toate exista solutie.
- spala zilnic dintii de cel putin trei ori;
- considera ca o periuta de dinti electrica este o buna investitie: iti va curata dintii mult mai bine;
- fa-i o vizita dentistului la fiecare 6 luni;
- nu uita sa te speli pe dinti dupa ce mananci fructe sau bei suc de fructe;
- schimba periuta de dinti la fiecare 3 luni;
- foloseste apa de gura pentru a indeparta in intregime bacteriile.

Un par de calitate
O infatisare perfecta trebuie sa tina cont si de podoaba capilara. Iata cum o poti aduce pe aceasta in conditia perfecta:
- Atentie la uscare: cand parul este ud, foloseste un pieptan si nu o perie pentru a-l pieptana. Daca intampini probleme, adauga putin balsam si pieptanul va aluneca mai usor.
- Nu-ti prinde parul in prosop: acesta va lipsi parul de luciul natural. Lasa-l sa se usuce natural, apoi poti sa folosesti si foehn-ul.
- Protejeaza-l inainte de a inota sau de a te expune la soare, aplicandu-i un spray special. Ar fi bine ca dupa ce inoti sa il speli cu sampon.
- Daca matreata nu-ti da pace, redu sarea din alimentatia ta si de asemenea mancarurile picante.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod