Stilul actritelor la Globurile de Aur - de la frapant pana la banal

Atunci cand este vorba despre un eveniment cinematografic de o asemenea anvergura precum Globurile de Aur, doua intrebari ne vin pe buze: "Cine sunt marii castigatori?", respectiv "Cum au aratat vedetele?". Ca intotdeauna, barbatii scapa usor: este destul de greu sa gresesti cu un frac, iar ei sunt scutiti de "povara machiajului". Dar cand vine vorba despre doamne, situatia este complet diferita. Criticii le "diseca" infatisarea din cap pana in picioare si nu intotdeauna artistele iau nota buna la acest examen...

Oglinda-oglinjoara, cine e cea mai frumoasa in aceasta seara?

Kate Winslet - echilibrat si elegant

Frumoasa actrita britanica si-a zis ca stilul clasic, si in acelasi timp "glamour", nu greseste niciodata cand e vorba despre o ocazie deosebita - si a avut dreptate. Ea a reusit sa asorteze de minune elegantele bijuterii cu rujul rosu aprins si machiajul diafan al ochilor, intregul sau aspect fiind unul echilibrat, aristocratic si foarte apreciat de critici.

Sienna Miller - e chiar interesanta coafura...

Pielea sa stralucitoare si coafura o fac sa para ca descinsa din anii '60. Aspectul sau, chic si in acelasi timp natural, a atras privirile admirative ale tuturor. Ar fi fost ideal daca machiajul ochilor ar fi fost ceva mai intens (dat fiind ca pentru buze a folosit o nuanta naturala), dar... sa nu uitam ca perfectiune nu exista, iar Sienna a fost oricum foarte aproape...

Helen Mirren - Regina noptii, la propriu si la figurat

A urcat de doua ori pe scena pentru a primi Globul de Aur (a fost desemnata Cea mai buna actrita pentru rolul din miniserialul TV Elizabeth I, respectiv pentru cel din The Queen). Stralucirea statuetelor a fost desavarsit completata de cea a chipului radios al actritei britanice, care a adoptat un machiaj simplu, s-a coafat in raport cu varsta sa si a ales bijuterii discrete, care au pus-o in valoare. Nota zece si un veritabil exemplu de stil.

Reese Witherspoon - nostima si atragatoare

"Simpatica!". Acesta este cuvantul care ne vine automat pe buze cand o vedem pe Reese Witherspoon. Punctul forte al machiajului sau a fost reprezentat, fara indoiala, de obraji, pentru care s-a folosit un fard cremos in nuanta piersicii. Un machiaj simplu si natural, cu alte cuvinte. Un plus pentru coafura, care este perfecta: machiajul fiind simplu, o coafura elaborata ar fi dezechilibrat intregul aspect.

Angelina Jolie - o Cleopatra moderna

Iata un caz (fericit) de machiaj laborios, dar in acelasi timp, nu "incarcat". Machiajul in stil egiptean al ochilor ii subliniaza frumusetea "salbatica", o pune in valoare si este ideal contrabalansat de gloss-ul folosit pentru buze.

Eva Longoria - carlionti si zambet seducator

Frumoasa "Nevasta disperata" a fost, ca si Sienna Miller, foarte aproape de a reusi machiajul perfect. Daca fosta iubita a lui Jude Law a gresit in ceea ce priveste machiajul ochilor, Eva Longoria ar fi trebuit sa-si aleaga alt ruj, acesta fiind prea strident. Altminteri, infatisarea ei este ireprosabila, cu un plus pentru carlionti si accesoriile excelent alese.

Sharon Stone - magnetism subtil

Oare ce ar mai fi de spus? Este o adevarata diva: atat coafura, cat si machiajul sunt excelent alese, asa incat Sharon arata realmente fabulos. Singurul lucru de care ar trebui sa tina cont in perspectiva este de a nu mai slabi; in caz contrar, nici o interventie de chirurgie plastica n-ar mai putea-o salva de efectul dizgratios de "piele cazuta".

Oare s-au uitat in oglinda?

Renee Zellweger - trist si banal...

Nici nu stiu de unde sa incep. Cu radacinile nevopsite? Cu lipsa totala a coafurii? Sau poate cu ridurile care sunt vizibile de la o posta? Nu, mai degraba voi incepe cu machiajul, care ar fi fost potrivit pentru a iesi la supermarket, dar in nici un caz pentru covorul rosu.

Hilary Swank - pacat de accesorii...

Daca pentru Reese Witherspoon cuvantul care ne vine pe buze este "simpatic", pentru dublu "oscarizata" Hilary Swank mergem la polul opus. Pe scurt: plictisitor! Pe cat de stralucitor si interesant este accesoriul din par, pe atat de previzibil si anost este machiajul. Tot e bine ca a optat pentru clama respectiva, care a scos-o cat de cat din anonimat...

Jennifer Garner - nota de trecere

Inca o vedeta care nu a dat aproape deloc dovada de inspiratie in fata masutei de machiaj. In acelasi timp insa, nu avem ceva anume de reprosat, intrucat nu a facut greseli majore. Asemanator cu Hilary Swank, o salveaza coafura: buclele ei bogate si matasoase incadreaza frumos chipul si ii confera un plus de feminitate.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod