SAFIR, aparatul dentar nr. 1 la Hollywood - Acum si in Romania!

Tom Cruise il poarta cu mandrie. Niki Taylor straluceste pe covorul rosu cu zambetul sau larg, iar Chris Rock le zambeste fanelor mai mult ca niciodata... Ce au ei in comun? Aparatul dentar Safir, un instrument invizibil ce le ofera acel "Great Smile" la care visam cu totii. Mai mult...
Tom Cruise il poarta cu mandrie. Niki Taylor straluceste pe covorul rosu cu zambetul sau larg, iar Chris Rock le zambeste fanelor mai mult ca niciodata... Ce au ei in comun? Aparatul dentar Safir, un instrument invizibil ce le ofera acel "Great Smile" la care visam cu totii.

Se stie ca aparatul dentar iti asigura un zambet impecabil, insa faptul ca este vizibil te poate determina de multe ori sa amani purtarea lui si, implicit, sa amani imbunatatirea imaginii tale.

Deoarece DENT ESTET intelege dorinta fiecarei femei de a fi frumoasa in permanenta, iti ofera varianta estetica a clasicelor aparate dentare.


La Excellence Ortho Center poti opta pentru preferatul celebritatilor hollywoodiene: aparatul dentar Safir.

Ce te va determina sa iti transformi zambetul? Principalele 3 atuuri ale sale:


1. Este invizibil

Bracketii aparatului dentar Safir sunt realizati dintr-un cristal transparent, ce permite invizibilitatea acestuia. Desi se monteaza pe partea exterioara a dintilor, nimeni nu va observa aparatul dentar, ci doar rezultatele sale incredibile.

2. Nu se coloreaza

Spre deosebire de bracketii din ceramica, pe suprafata carora se poate cumula placa bacteriana, bracketii aparatului dentar Safir raman incolori pe tot parcursul tratamentului, datorita structurii microcristaline si a suprafetei lor uniforme.

3.
Este foarte usor de purtat


Desi actioneaza in acelasi mod ca aparatele fixe metalice sau ceramice, materialul din care este realizat aparatul dentar Safir il face mai confortabil si astfel, mai usor de purtat o perioada indelungata de timp.

Un zambet frumos iti poate asigura succesul! Programeaza-te si afla de la medicul tau ortodont  care este reteta pentru ca zambetul tau sa fie perfect!

Nu mai sta! Intra in randul celebritatilor!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexiad pe 2 Sep 2010, 12:28
    Cosmetice profesionale 100% originale!!!!!!

    Cautati produse make-up DIOR, LANCOME, YVES SAINT LAURENT, MAC, BOBBI BROWN, BOURJOIS etc. dar si de ingrijire par cum ar fi KERASTASE, WELLA, crème de fata, corp ACADEMIE, GUINOT, GUERLAIN, ESTEE LAUDER, oja OPI la preturi mici? Intrati pe www.cosmetice-profesionale.com si castigati vouchere la fiecare produs cumparat!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod