Vanessa Paradis vorbeste despre relatia cu Johnny Depp

de Nicoleta Tarantus, 8 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Vanessa Paradis vorbeste despre relatia cu Johnny Depp
Pentru prima oara, artista ofera mai multe detalii despre relatia de peste 12 ani pe care o are cu Johnny Depp, toate acestea in editia din august a revistei Marie Claire., potrivit Showbizspy.com.

Actrita franceza spune ca relatia ei cu Depp este mai "hot" ca niciodata pentru ca ambii au respect unul fata de celalalt si nu petrec fiecare ora impreuna.

"In primul rand, trebuie sa fii foarte norocoasa sa gasesti persoana potrivita", spune Vanessa. "Apoi, faptul ca noi nu petrecem fiecare clipa impreuna, ne mentine relatia stabila si proaspata.
Stim ca daca ne dorim ca relatia sa continue, trebuie sa ne oferim spatiu si sa avem incredere unul in celalalt. As putea face o lista interminabila cu lucrurile pe care le iubesc la Johnny: imi place sa il admir atunci cand este implicat in ceva, imi place sa il observ atunci cand vorbeste cu oamenii, cand se confrunta cu anumite situatii, dar mai mult decat orice il admir pentru omul care este. Nu numai atunci cand vorbeste cu mine sau cu mama lui, ci cum este ca persoana, in toate situatiile.
Cred ca este magnific, incredibil"
, mai spune Vanessa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod