Produse pentru aromoterapie

Bleu Marine pour elle
Pierre Cardin

Aceasta gama se adreseaza femeii care adora sa faca senzatie prin prospetime si spontaneitate si care surprinde cu feminitatea sa expansiva. Aromele sunt o combinatie armonioasa de citrice, lacramioare, mosc si trandafir de Damasc ce improspateaza pielea, o tonifica si confera o aura de senzualitate.
Oleonergy de la L'Oreal
Lapte-spray hidratant, este imbogatit cu uleiuri esentiale cu proprietati stimulante de portocala si grape-fruit. Textura sa fina cu parfum tonifiant hraneste si confera pielii un efect satinat.

Gama aromoterapie - The Body Shop
The Body Shop ofera o gama foarte variata de uleiuri esentiale si creme de corp pentru aromoterapie.

Gama, baza de combinatii aromoterapie - The Body Shop
Aceasta gama contine uleiuri esentiale din mai multe plante pentru aromoterapie. Esentele pot fi combinate dupa placul fiecaruia.

ISA bella Gamme
Este gama de parfumuri ce poarta semnatura rafina a Isabellei Rosellini. Aceste produse sunt un apel catre al saselea simt al femeii stralucitoare, ostentative, elegante si totusi plina de mister.

Exfotonic de la L'Oreal
Cu textura apetisanta si parfum prospat pe baza de ceai verde, Exfotonic accelereaza procesul de reinoire celulara, exfoliaza si catifeleaza pielea, conferindu-i tonus si vitalitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod