O pereche de pantofi Christian Louboutin va face orice mireasă să se simtă specială

Alege una dintre perechile create de desingerul francez pentru anul 2013. Ca şi Cenuşereasa, undeva, pe la miezul nopţii, şi mireasa rămâne fără un pantof. Acesta reprezintă dovada că ea

Alege una dintre perechile create de desingerul francez pentru anul 2013.

Ca şi Cenuşereasa, undeva, pe la miezul nopţii, şi mireasa rămâne fără un pantof. Acesta reprezintă dovada că ea a fost “răpită“ de grupul celui care îl are. Aşa că aceluia trebuie să-i “plătească“ mirele.

Dacă însă este vorba de nişte pantofi Christian Louboutin, lucrurile se complică. Nu prea aş crede că mireasa ar fi dispusă să ofere o asemenea dovadă a “răpirii” ei. Mai bine trimite un bileţel!
Atât de mult îmi plac aceşti pantofi şi, mai ales, anumite perechi, încât cred că merită o astfel de introducere.

Merită chiar o poveste. O poveste cu o zână care şi-ar fi păstrat pentru ea minunaţii pantofi din colecţia Louboutin 2013. Nu i-ar mai fi dat Cenuşăresei!
Chiar dacă nu toţi par a fi foarte comozi, tot merită să te afişezi cu aşa ceva la cel mai important eveniment din viaţa ta. Te las să-i admiri şi să visezi la un vals, încălţată cu o astfel de pereche, alături de prinţul tău, un vals care să nu se oprească la miezul nopţii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod