Accesoriile Dolce & Gabbana, cele mai spectaculoase podoabe pentru o mireasă

Atunci când te pregăteşti pentru marele eveniment, îţi vin în minte o grămadă de idei şi de combinaţii în ceea ce priveşte ţinuta de mireasă. E foarte greu să te decizi. O rochie poate

Atunci când te pregăteşti pentru marele eveniment, îţi vin în minte o grămadă de idei şi de combinaţii în ceea ce priveşte ţinuta de mireasă. E foarte greu să te decizi. O rochie poate fi în multe feluri – lungă, mai scurtă, decoltată, cu spatele gol, cu volane, cu dantelă şi tot aşa…
Totuşi, în cazul în care eşti adepta unei rochii cât mai simple, o notă pe care va trebui să pui accent sunt accesoriile. De aceea am ales pentru a te inspira cele mai spectaculoase accesorii create pentru miresele acestui an.

Este vorba de cercei, genţi, curele, cordeluţe, cleme de păr şi încălţăminte marca Dolce & Gabbana. O parte dintre acestea au fost prezentate pe podium anul trecut. Şi au făcut senzaţie… Pentru că sunt într-adevăr deosebite, cei doi desingeri folosind ca inspiraţie stilul baroc–sicilian.
«Noi nu “vorbim” despre minimalism, ci suntem maximalişti», declara Stefano Gabbana. Privind colecţiile lor, inclusiv aceste accesorii, începi să înţelegi ce a vrut să spună.  Cei doi desingeri au construit din 1985 o afacere de lux de milioane de dolari, mergând pe firul unui vis cinematografic sicilian punctat de vedete precum Anna Magnani, Sophia Loren, Isabella Rossellini Monica Bellucci, Scarlett Johansson.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod