10 rochii imaginate de desingerii americani pentru nunţile anului 2013

Pentru majoritatea viitoarelor mirese nu contează atunci când îşi aleg rochia sau modelul acesteia din ce colecţie a făcut parte – de primăvară, de toamnă, din ce an, sau cărui creator îi

Pentru majoritatea viitoarelor mirese nu contează atunci când îşi aleg rochia sau modelul acesteia din ce colecţie a făcut parte – de primăvară, de toamnă, din ce an, sau cărui creator îi aparţine ideea.

Ne interesează să ni se potrivească, să fie aşa cum ne-am imaginat şi să scoată în evidenţă tot ce avem mai frumos.  Şi totuşi, în ziua de azi, internetul ne oferă atâtea posibilităţi încât nu rezistăm să aruncăm o privire la noile sau vechile modele, poate, poate găsim ceva şi mai bun şi mai frumos şi mai şi… Poate visul de când eram copile se poate perfecţiona!
Şi aşa cum cele care şi-au îmbrăcat rochia în acest an, privesc înainte spre alte provocări, cele care ştiu (sau poate încă nu ştiu) că o vor îmbrăca pe a lor în anul ce vine pot arunca o privire spre câteva rochii de mireasă ce au fost în vogă în 2013.
Deocamdată am făcut pentru voi o selecţie de zece modele, toate ale unor creatori de peste ocean.

Pentru că, nu-i aşa, New York-ul e una din capitalele modei mondiale. Aşadar, vă las să admiraţi modelele de la Amsale Aberra, Christos, Dennis Basso, Marchesa, Monique Lhuillier, Reem Acra şi Vera Wang.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod