Inelul de logodnă de vis. Ce-ai vrea să porţi pe deget?

Foto 1 Sezonul nunţilor s-a încheiat deocamdată odată cu intrarea în postul Crăciunului. Dar asta nu înseamnă că nu îţi poţi face planuri de viitor, că nu te poţi gândi la “… cum

Foto 1

Sezonul nunţilor s-a încheiat deocamdată odată cu intrarea în postul Crăciunului. Dar asta nu înseamnă că nu îţi poţi face planuri de viitor, că nu te poţi gândi la “… cum ar fi dacă mi-ar cere să fiu soţia lui?” După ce îţi pui această întrebare, aproape sigur şi firesc te vei gândi şi la cum ţi-ai dori să arate inelul tău de logodnă, asta dacă nu ţi-ai ales încă de mult un model preferat.

Momentul în care o femeie e cerută de soţie de cel pe care îl iubeşte e ceva magic, sau aşa ar trebui să fie.

Indiferent de modul cum se întâmplă asta, o femeie îşi va aduce întotdeauna aminte. Chiar dacă băutura în care se afla inelul s-a vărsat înainte ca ea să-l descopere, chiar dacă el a uitat cutiuţa acasă şi a intrat în panică, chiar dacă curierul s-a rătăcit pe drum, chiar dacă… Totuşi, inelul acela semnifică ceva special. De aceea e atât de important. Este “emblema” celor două cuvinte pe care atât de greu le scoţi de la el.

Foto 2

Pentru astfel de momente desingerul Vera Wang a scos o colecţie de inele de logodnă deosebite (foto 2).

Preţurile sunt pe măsură, între 25.000 şi 48.000 dolari, fiind vorba de inele cu diamante, piatra centrală având între 2 şi 3 carate. Dacă îţi place vreunul poţi să-l foloseşti însă ca model pentru viitorul tău inel. Tu îl vei purta toată viaţa, aşa că ar trebui să fie ceva care să-ţi placă. Fă cumva ca “mesajul” să ajungă la el – arată-i-l celei mai bune prietene, care probabil va fi consultată, sau afişează o poză cu el, undeva, la vedere.

Firma de bijuterii Ocappi a inţiat o chestie şi mai sigură pentru ca tu să fii mulţumită cu inelul tău de logodnă.

Poţi alege de la ei şase modele şi ei îţi vor trimite acasă şase copii identice pe care le poţi păstra şi purta timp de cinci zile până te decizi care din ele îţi place cel mai mult şi mai mult. Şi acestea sunt împodobite cu diamante, preţurile variind la cele prezentate în această fotografie (foto 1) între 10.000 şi 13.000 de dolari.

Cine ne poate opri să ne delectăm cu imaginile unor inele atât de scumpe? Nu avem nevoie decât de un model preferat, nu şi de un diamant.

Pentru că niciun diamant nu valoarează cât o poveste de iubire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod