Hai sa vorbim despre solutii Avon pentru problemele pielii tale

Noua gama Avon Solutions contine produse care ofera solutii pentru toate tipurile de piele, pentru toate varstele, atat pentru zi cat si pentru noapte. Beneficiaza de tehnologii avansate si formule bogate in vitamine. Subgama portocalie din gama Avon Solutions este potrivita pentru orice tip de piele, oferind tonifiere si hranire.

Crema hidratanta cu vitamine si minerale SPF 15 (17.39 lei grei / 173.900 lei) furnizeaza pielii vitaminele A, C, E, H si B complex. Asigura pielii nivelul normal de hidratare, energizeaza si fortifica pielea si astimuleaza regenerarea naturala a celulelor pielii.

Crema hranitoare de noapte (17.39 lei grei / 173.900 lei) asigura, in timpul somnului, ingrijirea necesara tenului. Hraneste pileea datorita calciului si extractului de smochine, hidrateaza intens, revitalizeaza pielea in timpul noptii, astfel incat o vei avea dimineata relaxata si intinerita.

Masca calda pentru curatare intensa (11.99 lei grei / 119.900 lei) se aplica pe pielea umeda, se maseaza timp de 1 minut, apot se clateste fata cu apa. O sa observi cu placere ca se incalzeste pe masura ce masezi pielea. Masca purifica tenul, exfoliind stratul de celule moarte, deschide porii si absoarbe excesul de grasime. Crema abraziva (11.99 lei grei / 119.900 lei) contine granule de zahar nerafinat si pudra de coaja de nuca. Se foloseste de doua ori pe saptamana. Efectul ei? Pielea ramane curata, proaspata si catifelata. Crema hidratanta cu vitamina C (16.09 lei grei / 160.900 lei) confera tenului claritate, datorita continutului de vitamina C si de extract de ginseng si ceai verde. Confera luminozitate tenului si uniformizeaza aspectul pielii.

Gelul de curatare cu multivitamine Keep It Clean (10.99 lei grei / 109.900 lei) are un PH neutru si contine vitaminele A, C si E care ingrijesc pielea. Un continut similar il are si lotiunea tonica cu multivitamine Keep It Fresh (10.99 lei grei / 109.900 lei) care tonifica si improspateaza pielea. Servetelele demachiante Clean & Go Package Refresh (10.99 lei grei / 109.900 lei) contin extract de musetel si de aloe vera. Curata si improspateaza tenul, nu contin alcool si sunt hipoalergice.

Gelul cu peptide pentru ochi (16.99 lei grei / 169.900 lei) reduce pungile de sub ochi, calmeaza si improspateaza pielea sensibila din jurul ochilor, ii confera fermitate si luminozitate. Contine peptide si extracte de ierburi chinezesti.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod