Diamantele? Nu. Cardul de credit este cel mai bun prieten al unei femei

Cine mai colinda cu tine toate magazinele din oras si te ajuta sa profiti de reducerile la magazinul de pantofi preferat? Si cine iti mai imprumuta bani fara sa te intrebe pentru ce iti trebuie si a patra pereche de pantofi negri? Numai un card de credit e discret, mereu disponibil si extrem de util la nevoie.

Mai mult, considera, ca si tine, ca shopping-ul este un lucru extrem de serios. Asa cum sunt si urmatoarele 9 motive pentru care este indicat sa incluzi si un card de credit in cercul tau de prieteni.

1. O data ce e al tau, poti profita de el timp nelimitat
Cardul de credit este practic un prieten cu surse inepuizabile de finantare. Aplici o singura data, si ai acces la credit pe o perioada nelimitata. Iar, dupa ce achiti suma lunara minima, ai din nou acces la suma neutilizata. Discret. De incredere.
Iti sta la dispozitie oricand ai nevoie... Asa da prieten!

2. Pana la 45 de zile perioada de gratie e bine?
Cand utilizezi cardul pentru plati direct la comercianti, poti profita de o perioada de gratie de pana la 45 de zile in care dobanda este 0%. Asa iti faci toate cumparaturile simplu si elegant, iar daca vrei sa lungesti putin lista, poti sa o faci fara nici un cost suplimentar.

3. Te poti baza pe el 24 de ore din 24, 7 zile din 7
Poti plati direct cu cardul la orice ora din zi sau din noapte, indiferent daca te afli intr-un magazin sau la restaurant, intr-un hotel, la benzinarie, la coafor sau la film. Pentru cash, ai tot mai multe bancomate la dispozitie. Important este ca vei avea mereu la indemana o rezerva strategica, care te va ajuta sa te descurci cu brio in orice situatie.

4. Merge cu tine si pana la capatul pamantului
...
dar si pana la supermarket-ul din cartier, cu aceeasi placere. Mic si discret, cardul de credit se va aseza confortabil in portmoneul tau si te va insoti oriunde. La nevoie, iti va sari in ajutor, indiferent unde te afli, in tara sau in strainatate. Imagineaza-ti ca gasesti cel mai frumos loc de pe pamant si te hotarasti sa-ti prelungesti vacanta cu 2 zile sau ca pur si simplu esti la cumparaturi si vezi covorul care s-ar potrivi perfect in sufrageria ta. In astfel de situatii si in multe altele, cardul de credit este de neinlocuit.

5. Ai 0% comision pentru plata cu cardul direct la comercianti
Da, este asa cum ai auzit, in general bancile nu percep comision pentru platile cu cardul efectuate la comercianti. Suma afisata va trece din contul tau in cel al comerciantului, fara ca banca sa-ti perceapa comision pentru aceasta tranzactie.


6. Nu te bate la cap sa returnezi banii imprumutati
Cardul de credit nu te suna dupa o saptamana sa te intrebe cand ii dai banii inapoi. El nu iti impune nici o anumita perioada de timp in care trebuie sa achiti integral suma utilizata. Tot ce trebuie sa faci este sa achiti lunar minim 10% din valoarea creditului utilizat, dupa care vei avea din nou acces la disponibilul din cont. Practic poti imprumuta bani la nesfarsit, ori de cate ori ai nevoie.

7. Nu pune conditii de rambursare
Banca iti ofera libertate in privinta perioadei si modului de rambursare a sumelor utilizate. In perioada stabilita de tine, poti efectua rambursarea lunara direct la banca, prin transfer bancar sau autorizand banca sa transfere automat banii din contul tau curent.

8. Te ajuta sa pastrezi cheltuielile sub control
Lunar, primesti un extras de cont in care figureaza toate tranzactiile realizate in luna precedenta, disponibilul aflat in cont si suma minima pe care trebuie sa o rambursezi.
In plus, daca banca ta o permite, cu un simplu telefon poti afla diverse informatii despre situatia contului tau: ultimele tranzactii efectuate, banii ramasi in cont, suma pe care o mai ai la dispozitie din linia de credit.

9. Nu cere girant sau alte garantii
Cardul de credit se comporta cu tine ca si un prieten vechi, de incredere: nu iti cere girant, nici asigurare de viata sau depozit colateral.

Daca motivele de mai sus ti-au trezit interesul, poti aplica chiar acum pentru cardul tau de credit. E mult mai simplu decat crezi. Aplica acum in... 5 minute!



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod