Tendințe. 20 de manichiuri pe care să le încerci toamna aceasta

Un nou anotimp aduce schimbări importante în stilul nostru vestimentar. Dar și machiajul sau manichiura trebuie adaptate noului sezon, iar în ceea ce privește paleta cromatică, toamna este o sursă excelentă de inspirație.
Nuanțele în tendințe pentru toamna aceasta variază de la tonuri metalice de roz și până la mov prună intens. 

Griurile sunt ca de obicei nelipsite din paleta pentru unghii pe timp de toamnă. Tonurile moderne și sofisticate de gri, așa cum sunt cele care au o tentă violetă, sunt perfecte pentru o manichiură care va atrage instant atenția și care se va potrivi perfect cu vremea de afară.

Iar dacă vrei un strop de strălucire ca să uiți de faptul că vara s-a terminat, atunci ojele metalice, în nuanțe de auriu, argintiu sau cupru ți se potrivesc de minune.
Rămân și în acest sezon printre cele mai importanțe tendințe pentru unghii. 

Trendul unghiilor mate revine în forță în sezonul de toamnă 2016, dar aduce ceva în plus: este vorba despre ojele mate cu un efect subtil de sidef. Sunt opțiuni perfecte pentru o manichiură elegantă, fiind ideale pentru evenimentele speciale la care vei participa în acest sezon.

Nici tonurile de vișiniu și grena nu trebuie să-ți lipsească toamna aceasta din colecția de oje. De asemenea, nuanțele de albastru închis se numără printre tendințele acestui sezon, precum și oranjul ruginiu care amintește de culoarea frunzelor căzute.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod