Produsul de 13 lei pe care Naomi Campbell îl folosește pentru a-și curăța tenul

Naomi Campbell este, fără îndoială, cel mai cunoscut supermodel din lume. De la vârsta de 15 ani defilează pe podiumuri de modă, apare în reviste de frumusețe, iar în prezent, la 50 de ani, tenul său arată la fel de bine ca la începutul carierei.
Realizările sale sunt impresionante. A fost prima femeie de culoare care a apărut pe coperta revistei Vogue Franța și Marea Britanie și prima femeie de culoare de pe coperta Time.

Renumitul makeup artist Pat McGrath, care a anunțat că celebrul model va fi imaginea noii sale colecții de cosmetice, a spus că „Frumusețea lui Naomi este incomparabilă”.

Vedeta nu vorbește prea des despre ritualul său de îngrijire, însă a dezvăluit recent că folosește de foarte mult timp câteva produse foarte accesibile.

Prin urmare, nu este este de mirare că atunci când a dezvăluit câteva dintre secretele sale înfrumusețare în cadrul unui interviu recent pentru Vogue, cele mai multe femei care îi admiră frumusețea și-au luat notițe.
Principalele sale trucuri de îngrijire sunt învățate de la mama sa, Valerie Morris, care a fost o dansatoare de succes.
Naomi a dezvăluit la începutul acestui an că rutina sa zilnică de înfrumusețare este una rapidă și durează nu mai mult de zece minute. „Am grijă de pielea mea de când eram copil pentru că mama mereu îmi spunea că trebuie să aplic cremă hidratantă”, a declarat Campbell într-un interviu video pentru Vogue.

În afara ingredientelor recunoscute pentru efectele lor benefice asupra pielii, așa cum sunt serumurile cu vitamina E și C, vedeta folosește un spray cu apă termală și zinc pentru matifierea tenului și combaterea acneei.
De asemenea, supermodelul a mai spus că folosește o rolă pentru microneedling de-a lungul bărbiei, maxilarului și pomeților pentru a stimula producția de colagen și a permite produselor să fie absorbite mai bine în piele. „Îmi place ca pielea să fie strălucitoare și radiantă”, a spus Naomi.

Recent, vedeta a dezvăluit că folosește produse pentru îngrijirea bebelușilor pentru a-și curăța și hidrata pielea. Campbell a declarat pentru jurnalista britanică Afua Hirsch că se spală pe față cu săpunul pentru bebeluși Johnson's Baby Soap, pe care și mama sa îl folosea pentru a o spăla în copilărie.
„Îmi amintește de copilăria mea în Londra”, a adăugat supermodelul. 

Naomi nu este singura vedetă care a inclus produsele destinate îngrijirii bebelușilor în rutina de înfrumusețare. Un alt supermodel a dezvăluit că se spală pe față cu șampon pentru bebeluși. Heidi Klum a spus în cadrul unui interviu de ce a ales această metodă inedită de a-și curăța tenul.

Cu mult timp în urmă am fost la oftalmolog pentru că aveam o iritație la ochi, iar medicul mi-a spus să mă spăl pe față cu șampon pentru bebeluși. În unele zile când ajung acasă și am mult machiaj și gene false mă spăl pe față cu șampon pentru bebeluși.
Este ceea ce folosesc pentru a-mi curăța tenul. Nu este agresiv cu pielea și ochii precum alte produse
”, a declarat Heidi.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod