Frumuseţe. 5 paşi esenţiali care îţi pregătesc pielea pentru primăvară

Tonifiază

Picioarele tale vor arăta excelent în fuste şi pantaloni scurţi dacă recurgi la un truc simplu, care îţi va tonifia pielea şi musculatura. Jeturile alternante de apă rece şi caldă în timpul duşului au capacitatea de a stimula circulaţia sanguină şi de a accelera eliminarea toxinelor. În acest fel, pielea ta va deveni mai fermă, mai frumoasă, iar celulita va fi diminuată. Aplică alternativ jeturi de apă caldă şi apă rece asupra picioarele, timp de câteva secunde.

Oferă culoare

Loţiunile autobronzante sau cele uşor colorate sunt perfecte pentru a-i oferi pielii o nuanţă arămie delicată, ideală pentru începutul primăverii. Alege produse de foarte bună calitate, care te ajută să obţii treptat un bronz cu aspect foarte natural. Evită bronzul obţinut prin expunerea la razele ultraviolete, la solar, pentru că riscurile pentru pielea ta sunt majore. Pe lângă accelerarea îmbătrânirii pielii, acestea pot provoca apariţia cancerului de piele, la fel ca şi expunerea exagerată la soare.

Aplică un strop de strălucire

Vrei ca pielea ta să ai aibă acea strălucire sănătoasă şi sexy? O poţi obţine şi cu ajutorul unui mic truc: foloseşte loţiuni, uleiuri sau sprayuri de corp care conţin particule strălucitoare. Aplică în cantităţi mici pe picioare, braţe, decolteu şi umeri. Este foarte important să optezi pentru produse care conţin o pulbere foarte fină de particule strălucitoare, pentru ca efectul să fie cât mai natural.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod